Obavijesti

Sport

Komentari 4

Villin junak igrao u poderanim kopačkama zbog praznovjerja

Villin junak igrao u poderanim kopačkama zbog praznovjerja
1

Grealish je kao kapetan poveo Lovru Kalinića i ostale suigrače u zasluženo slavlje, a mnogi su još tijekom utakmice primijetili da je igrao u poderanim kopačkama. Štucna se nazirala kroz uništene kopačke

VIDEO

Engleski veznjak Jack Grealish (23) u ponedjeljak je oduševio igrom protiv Derby Countyja u finalu doigravanja za Premiership na Wembleyu. Njegova Aston Villa pobijedila je s 2-1 golovima El-Ghazija i McGinna, a jedini gol za bivši klub Asanovića, Strupara i Štimca zabio je Marriott.

Grealish je kao kapetan poveo Lovru Kalinića i ostale suigrače u zasluženo slavlje, a mnogi su još tijekom utakmice primijetili da je igrao u poderanim kopačkama. Štucna se nazirala kroz, možemo slobodno reći, oglodane kopačke koje su jedva izdržale intenzitet utakmice. 

Pa zašto bi pobogu ponajbolji veznjak engleskog Championshipa koji zarađuje 40.000 funti tjedno nosio poderanu opremu? Odgovor na to dao je sam Grealish.

- Vratio sam se nakon ozljede i one su tada bile nove. Zabio sam od onda nekoliko golova i imao par asistencija pa sam pomislio da su to moje sretne kopačke. Morao sam ih zadržati - rekao je Grealish engleskim medijima.

Veznjak Ville nosio ih je 15 utakmica, skoro četiri mjeseca, a Aston Villa je u tom periodu dobila 12 utakmica, dvije remizirala i jednu izgubila.

Napao ga navijač

Jack Grealish mirno je šetao terenom, leđima okrenut zapadnoj tribini stadiona u Birminghamu. Odjednom se iz prvog reda na travnjaku stvorio huligan Birminghama, zatrčao se prema Grealishu i pogodio ga šakom u glavu. S leđa.

Grealish se odmah srušio, a srećom, tu je bio redar koji je odmah zgrabio huligana. Dotrčali su i igrači Aston Ville pokušavajući se obračunati s huliganom, no redari su ga iznijeli van.

Grealish se podigao te nakon što mu je pružena liječnička pomoć nastavio je igrati. Huligan je odveden sa stadiona, dobio je desetogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama, a sada će provesti i 14 tjedana u zatvoru!

- On ne zna objasniti što mu je bilo. Njegova prvotna glupava ideja bila je samo uletjeti na teren i podignuti publiku - rekao je njegov odvjetnik Vaughn Whistance.

Mitchell je uz to dobio i 350 funti kazne, a tvrdi da nije bio pijan u trenutku incidenta. Iako ima desetogodišnju zabranu za sve utakmice, klub iz Birgminghama svoja mu je vrata zatvorio - zauvijek! A ne smije ni na gostovanja svog kluba... U Birmingham Cityju ozbiljno su se uhvatili u koštac s huliganima, pa je doživotnu zabranu prisustvovanja njihovim utakmicama dobio i jedan navijač koji je podivljao na Twitteru.

Napadnuti Grealish tada je kazao:

- Ne mogu ništa nego priznati koliko sam sretan bio u ovom incidentu. Moglo je biti puno gore da je navijač imao nekakvo oružje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu