Obavijesti

Sport

Komentari 79

Šok u Vinkovcima! Riječani su ispali iz kombinacija za titulu!

Šok u Vinkovcima! Riječani su ispali iz kombinacija za titulu!
6

Cibalia i Rijeka odigrali su 0-0 u Vinkovcima u predzadnjem kolu. Rijeci je igrala samo pobjeda. Cibalia se nakon ovog remija izjednačila s Istrom i zadnje kolo će odlučivati tko ispada.

VIDEO

Rijeka je od rujna 2016. i remija protiv Cibalije, pobijedila vinkovačku momčad šest puta zaredom, zabila joj 23 gola i primila dva. Ali nakon današnjeg remija bez golova, baš kao i onog 11. rujna 2016., Riječani su ostali bez šanse za naslov!

Naslov se vratio na Maksimir

Rijeka sad ima tri boda manje od Dinama, a ima još jednu utakmicu za odigrati. Nakon Rijeke kiksao je i Hajduk odigravši 1-1 na Poljudu protiv Osijeka i naslov se vratio na Maksimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cibaliji je ovaj bod prvi nakon četiri poraza zaredom i to zlata vrijedan bod kojim se vinkovačka momčad izjednačila s Istrom. No Puljani imaju utakmicu manje, u ponedjeljak gostuju u Koprivnici protiv Slavena pa dočekuju Rudeš. 

Cibalia ima još gostovanje u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive.

Rezultati by SofaScore

Matjaž Kek ostavio je na klupi Čolaka, Žutu i Župarića koji su obično u prvih 11. Čolak i Žuta ušli su u nastavku, Rijeka je dominirala, pogađala stative, a ono što je išlo u okvir branio je čudesni Ivan Brkić, jedan od najzaslužnijih za bod Cibalije. 

Pred kraj utakmice Vinkovčani su ostali s igračem manje nakon što je Tomašević dobio drugi žuti karton, Rijeka je krenula na sve ili ništa i umalo izgubila! Cibalia je iz kontre imala sjajnu šansu, ali obranio je to Simon Sluga.

No Rijeci je bod bio kao poraz, jer remi ju je izbacio iz svih kombinacija za naslov...

Kek: Ovo smo morali iskoristiti...

- Ne možemo biti zadovoljni rezultatom. Sve šanse i sav posjed nije urodio plodom, i kako to biva, mogli smo na kraju i izgubiti. Čestitke Cibaliji na poštenoj utakmici u njihovim okvirima, igrali su koliko su mogli - rekao je Matjaž Kek i dodao:

- Svejedno, ovoliko prilika se mora iskoristiti. Bilo je nekoliko promjena u sastavu, Acosty je zbog bolesti ostao u hotelu. Znali smo da će zadnje kolo odlučivati, neki drugi su sad dobili priliku i morali su nešto i zabiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu