Obavijesti

Sport

Komentari 18

Vitolo je zabio za rekordnih 13 sekundi, 'hat-trick' Higuaina...

Vitolo je zabio za rekordnih 13 sekundi, 'hat-trick' Higuaina...
7

Sevillin Vitolo autor je najbržeg gola u povijesti Europske lige. U 3-1 pobjedi Seville kod Villarreala Vitolo je zabio za 13 sekundi. Fiorentina i Roma su remizirali (1-1)

VIDEO

Odigrane su preostale četiri utakmice osmine finala Europske lige. U prvim susretima Everton je dobio Dinamo iz Kijeva 2-1, Fiorentina i Roma odigrali su 1-1, Napoli je pobijedio Dinamo iz Moskve, a Sevilla je slavila kod Villarreala 3-1.

Samo 13 sekundi prošlo je od gola Vitola za Sevillu protiv Villarreala na El Madrigalu. Bio je to najbrži gol u povijesti Europske lige. Brži od dosadašnjeg rekordera Ismaela Blanca, koji je za AEK 2009. godine zabio za 15 sekundi.

Sevilla je ranim golom šokirala Madrigal, a Mbia je domaće navijače dodatno ušutkao u 26. minuti golom za 0-2. U zadnjih pet utakmica ove dvije momčadi Villarreal je slavio jedanput, Sevilla dvaput. Inače, bio je to dvoboj pete momčadi Primere (Sevilla) i šeste momčadi (Villarreal). Smanjio je Villarreal preko Vietta u 48. minuti, no samo pet minuta kasnije Gameiro zabija za 3-1 Seville. Bio je to konačan rezultat. 

Napoli je na krilima trostrukog strijelca Argentinca Gonzala Higuaina dobio Dinamo iz Moskve 3-1. Odlično su gosti krenuli, poveli su već u 2. minuti preko Kuranyija. Higuain u 25. minuti zabio prvi od svoja tri gola. U 31. je zabio za 2-1 iz penala, a u 55. za konačnih 3-1 i pobjedu Napolija protiv ruske momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fiorentina i Roma remizirali

Fiorentina je u talijanskom derbiju Europske lige odigrala 1-1 protiv Rome. Gol za Fiorentinu zabio je Iličić u 17. minuti utakmice. Roma je u drugom dijelu imala penal, koji je promašio Adem Ljajić. No to se gostima nije vratilo. Keita je zabio u 77. minuti za konačnih 1-1. Milan Badelj igrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu, hrvatski veznjak odigrao je gotovo bez pogreške, a u drugom dijelu imao je sjajan pokušaj koji je golman Rome odbio u korner. Završilo je bez pobjednika.

Vida igrao u porazu od Evertona

Everton je teškom mukom slavio protiv Dinama iz Kijeva 2-1. Gusev je zabio za goste, u čijem je sastavu od prve minute bio Domagoj Vida. Domaći preokreću golovima Naismitha i Lukakua koji je zabio iz penala.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice:

  • Everton - Dinamo Kijev 2-1 (Naismith 39, Lukaku 82p / Gusev 14)
  • Fiorentina - Roma 1-1 (Iličić 17 / Keita 77)
  • Villarreal - Sevilla 1-3 (Vietto 48 / Vitolo 1, Mbia 26, Gameiro 50)
  • Napoli - Dinamo Moskva 3-1 (Higuain 25, 31, 55 / Kuranyi 2)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?