Obavijesti

Sport

Komentari 55

Vjeran Mercedesu: Hamilton nema želju voziti za Ferrari

Vjeran Mercedesu: Hamilton nema želju voziti za Ferrari
1

Ako si nogometaš cilj ti je igrati za Real Madrid, ali ne znam je li ista stvar u Formuli s Ferrarijem, rekao je trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton za Sky Sports

VIDEO

Utrkivati se za najpoznatiji brend Formule 1 Ferrari i nije pretjerana želja trostrukog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona. Britanac nema takvih ambicija, pa čak ni u bližoj budućnosti.

Hamilton (31) je vozio za McLaren od 2007. do 2012. godine prije nego što je potpisao za Mercedes 2013., u kojem je ostao do danas i s kojim je osvojio dvije od svoje tri titule.

Iako nije u potpunosti isključio mogućnost prelaska u momčad iz Maranella, Hamilton je ipak rekao kako bi volio završiti karijeru bez ijednog nastupa za talijansku momčad.

- Ako si nogometaš cilj ti je igrati za Real Madrid, ali ne znam je li ista stvar u Formuli s Ferrarijem - rekao je Hamilton za Sky Sports pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikad ne reci nikad, ali sretan sam u Mercedesu. Vozim za fantastičnu momčad, najbolju na svijetu s kojom sam potpisao trogodišnji ugovor. Ako završim karijeru, a da nisam vozio za Ferrari, mislim kako to i nije neka šteta.

Hamilton je loše krenuo u sezonu. Skupio je svega 39 bodova iz tri utrke dok je njegov momčadski kolega Nico Rosberg maksimalan - pobijedio je na prve tri utrke u sezoni i bježi mu 36 bodova.

- Rosberg je trenutno brži od mene. Ali nemojte zaboraviti da sam i ja vozio dobro te osvojio dvije pole pozicije. Ništa nije gotovo dok nije gotovo. Nico je u zadnjoj utrci odradio fenomenalan posao, čestitam mu na tome. Ali tek smo na početku sezone tako da mi to ne smeta - zaključio je vozač Mercedesa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu