Obavijesti

Sport

Komentari 56

Vjerujte u čudo! Kao što su Qarabag, APOEL, C. zvezda...

Vjerujte u čudo! Kao što su Qarabag, APOEL, C. zvezda...
1

Znate li tko su Vaclik, Suchy, Lang, Lacroix, Riveros, Die, Zuffi, Frei, Elyounoussi, Bua i Oberlin? Družina koja je u Ligi prvaka pobijedila Manchester City na Etihadu 2-1! U ožujku prošle godine

VIDEO

Old Trafford. Kazalište snova. Prvi europski ispit prvaka. David Beckham, Paul Scholes, Andy Cole, Dwight Yorke, Ryan Giggs... i na klupi veliki Alex Ferguson četiri mjeseca nakon pobjede nad Bayernom u finalu Lige prvaka krenuli su u obranu titule najboljeg na kontinentu.

U goste im je stigao 'neki tamo' hrvatski prvak. Robert Prosinečki nije igrao, Mark Viduka, Silvio Marić, Igor Cvitanović i Dario Šimić su otišli, a jedini čovjek iz Dinama za kojeg su Englezi čuli bio je Osvaldo Ardiles. Nekad argentinski reprezentativac i trener Newcastlea i Tottenhama, te 1999. na Dinamovoj klupi.

Znate li koje su bile šanse da 'plavi' nešto naprave? Kao janje na klanje, rekao je za SN Ardiles. Koeficijent na pobjedu Uniteda bio je 1.05. Završilo je 0-0, 'crveni vragovi' sa šest igrača koji su igrali finale LP nisu uspjeli probiti plavi bedem Ladić, Goran Jurić, Tomas, Tokić.

Svetsko nogometno prventsvo Francuska 1998

Da, Manchester City otkako je Guardiola došao kod kuće zabija skoro tri gola po utakmici, najskuplja je momčad svijeta, ima najboljeg trenera, blabla...

A znate li tko su Vaclik, Suchy, Lang, Lacroix, Riveros, Die, Zuffi, Frei, Elyounoussi, Bua i Oberlin? Družina koja je u Ligi prvaka pobijedila Manchester City na Etihadu 2-1! I to ne prije Drugog svjetskog rata, nego u ožujku prošle godine. Da, Basel je svladao Pepovu družinu.

Pogledajte tek ovaj niz: Crvena zvezda pobijedila je Liverpool, Viktoria Plzen Romu, a Young Boys Juventus... samo prošle sezone. Qarabag je uzeo bod u Madridu protiv Atletica prije dvije, a Maribor Sevilli, APOEL u Dortmundu, Ludogorec kod PSG-a i Legia madridskom Realu prije tri sezone. Ma i Dinamo je u Ligi prvaka napravio čudo, kad je 2015. pobijedio Arsenal.

- Jedino mi vjerujemo da možemo pobijediti u Manchesteru. Nadu nam daju naše 23 europske utakmice. U svakoj smo bili konkurentni, zašto ne bismo i u ovoj?! - rekao je Nenad Bjelica.

Čuda, velika iznenađenja u Ligi prvaka se događaju. Redovito. Svaku desetu, 15. ili 20. utakmicu, ali događaju se. Pa vjerujmo onda i mi u današnje na Etihadu. Bjelica, Olmo, Petković, Oršić i društvo zaslužili su da ne budu jedini...

POGLEDAJTE '24 PITANJA' AMERA GOJAKA:

Pokretanje videa...

02:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani