Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vladimir Balić: Veliki smo favoriti protiv Budućnosti

Vladimir Balić: Veliki smo favoriti protiv Budućnosti
1

Unatoč brojnim ozljedama Hajdukov trener Ivan Pudar vjeruje da će biti pravi, a Ante Rukavina i Vladimir Balić da Budućnost “pada”

VIDEO

Nakon pobjede nad selekcijom Marburga 4-1 Pudar je naredio lakši trening, rekuperaciju, no ni takav trening dio prvotimaca nije podnio. Prvi je iz stroja ispao Lisztes zbog boli u operiranom koljenu. Na početku treninga zbog malaksalosti i vrtoglavice odustao je i mladi Grčić. Nedugo potom Ante Rukavina je osjetio bolove u trbušnom zidu, Boris Živković se požalio na zglob, a Boris Pandža na bol u leđima. - Neću govoriti o problemima, želim prenijeti pozitivan stav na igrače. Očekujemo još nekoliko prinova i kad svi prizdrave i kad se uigramo, bit ćemo pravi - rekao je trener Pudar. Boris Živković i Igor Musa bili su jedini u predvorju hotela Vila Vita tijekom izvlačenja parova. Nije bilo nikoga od ostalih igrača i vodstva Hajduka. - Svi se odmaraju, savjetovao sam im da se ne smiju uzbuđivati - rekao je u šali Živković. Vijest da je protivnik Budućnost donio je maser Brnas, koji je u predvorju hotela na računalu pratio izvlačenje. - Kaži, dragi, kakve su vijesti? - upitao je Živković i komentirao: - Budućnost? Moram priznati da smo mogli proći i bolje. Golman Vladimir Balić i mladi Ante Rukavina su o budućem Hajdukovu protivniku u pretkolu Kupa Uefe zajedno konstatirali. - Veliki smo favoriti protiv Budućnosti! TRENER BUDUĆNOSTI ZADOVOLJAN ŽDRIJEBOM A što kažu Crnogorci? Iznenađujuće ili ne, oni su ždrijebom prilično zadovoljni. - Hajduk je favorit, ali i iznimno atraktivan suparnik. Sve u svemu, zadovoljan sam ishodom ždrijeba - tvrdi trener Budućnosti Saša Petrović. - Bit će veliki izazov igrati protiv tako uglednoga kluba i prava prilika za naše mlade igrače da se pokažu u najboljem svijetlu. Realni smo u prognozama, ali sigurno se nećemo predati bez borbe. Ako nam se pruži prilika, možda učinimo iznenađenje - dodao je trener Hajdukova protivnika. Navijači Budućnosti, Varvari, već najavljuju putovanje u Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića