Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vladimir Kličko: Pretvorit ću Hayeovo lice u pizzu...

None Foto: REUTERS

Puno me stvari uz Davida Hayea smeta, a sada mi ga je više dosta i želim se boriti s njim, jasno je poručio 33-godišnji Vladimir Kličko

Mlađi brat Kličko, Vladimir, koji je u subotu uvjerljivo obranio svoje naslove u IBF, WBO i IBO verzijama protiv Amerikanca Eddiea Chambersa, javno je odaslao poruku brbljavom Britancu Davidu Hayeu, svjetskom prvaku prema WBA verziji.
- Kao što sam pobijedio Chambersa, tako ću pobijediti i Hayea. Njegovo će lice biti jako uneređeno i izgledat će kao pizza kada s njim završim – rekao je Kličko, koji je Chambersa oborio lijevim krošeom u posljednjoj, 12. rundi i tako ostvario 54. ukupno pobjedu u karijeri i 48. nokautom.
- Stalno me nešto kritizira i priča svakakve gluposti. Protiv njega ću ostvariti svoju 49. pobjedu nokautom.
Ukrajinac je komentirao i Hayeovu navodnu ozljedu leđa zbog koje se povukao iz međusobne borbe u prošle godine.
- Možda je ozljeda i postojala, ali kako se to dogodilo u dva navrata, malo mi je sve sumnjivo. Izbjegao nas je obojicu (i njegovog brata Vitalija). Navijači u Britaniji bi voljeli vidjeti tu borbu. Puno me stvari uz Davida Hayea smeta, a sada mi ga je više dosta i želim se boriti s njim – jasno je poručio 33-godišnji Kličko.

Komentari (4)
  • Kličko da je neatraktivan bokser. Pa niko uopšte ne smije da ga napdne. U subotu je fast Eddie uvjek bio u defenzivi.

    22. 3. 2010,   14:57
  • dal je tyson 15 godina mlađi j..bo bi mamu obojici brace klicko i hayeu zajedno

    22. 3. 2010,   14:57
  • iako je ovi haye arogantan volio bi da dobije...jer ovi klicko koristi svoje duge ruke i nema atrakcije protivnik mu ne moze prici ni blizu posto ima ruke duze od sviju 30cm :s... borba u subotu je bila dosadna nevjerojatno nesto...

    22. 3. 2010,   14:57