Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlado Šola uoči HSV-a: Golmani moraju dati više

None Foto: Slavko Midžor

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreba danas u 19.30 sati igraju u Hamburgu utakmicu drugoga kruga Lige prvaka protiv jakog HSV-a

Kako je u Hamburgu? Vrlo hladno. Ma šalim se, dobro je, hotel je super. Vidjet ćemo kako će biti na utakmici, izvijestio je golman rukometnoga kluba Croatia osiguranje Zagreb Vlado Šola uoči današnjeg susreta drugoga kruga Lige prvaka protiv Hamburga.
Kao i svi ostali igrači, tako i Šola ističe da nema euforije nakon nedjeljne pobjede protiv španjolskog Portland San Antonija.
- Ma već u ponedjeljak smo misli okrenuli prema Hamburgu. Nema euforije, pa ni vremena za slavlje - kaže Šola i naglašava da će za iznenađenje protiv njemačke momčadi morati odigrati mnogo bolje.
- Protiv Portland San Antonija smo i u obrani i u napadu odigrali vrlo dobro. Na za uspjeh u Hamburgu moramo biti mnogo bolji, točnije, golmani moraju dati puno više, puno bolje braniti - bio je pomalo i samokritičan Šola iako su baš njegove obrane bile možda i najbitnije za pobjedu protiv Španjolaca.
Golman zagrebačke momčadi tvrdi kako do kraja natjecanja ima još mnogo utakmica i da je još prerano kalkulirati.
- Sve su momčadi u našoj skupini jake. Skupina je izjednačena i mislim da će se rasplet znati tek u zadnjem kolu. Naše je da igramo, a ne da kalkuliramo i zbrajamo - rekao je Šola i na kraju dodao da mladi igrači igraju na višem nivou nego u prvom dijelu sezone.
- Napredovali su, a i lakše je igrati kad nisi pod pritiskom.

Komentari (4)
  • bojim se da ce zagreb tesko stradati u hamburgu

    14. 2. 2008,   10:57
  • MISLIM DABI BARTOL KALEB I CO MOGLI NEŠTO NAUČIT O ORGANIZACIJI UTAKMICA I POSTUPANJA SA LJUDIMA KOJI KUPE KARTE.

    14. 2. 2008,   11:03
  • Joj ljudi moji danas opet drama.Samo da igraju ko i prošli tjedan kako su igrali u ledenoj...

    14. 2. 2008,   11:12