Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vlak upozorio: U derbi ne smijemo ući 'našpanani'

Vlak upozorio: U derbi ne smijemo ući 'našpanani'
3

Trener Dinama Marijan Vlak osvrnuo se na subotnju pobjedu nad Salzburgom, te raspoložen ušao u tjedan velikog derbija s Hajdukom

VIDEO

Vlak je iznimno zadovoljan predstavom na umjetnoj travi u Austriji, a veseli ga što su svi odradili što je od njih tražio.
- Prvo poluvrijeme u Salzburgu je recept kako bi Dinamo trebao igrati. Svi su bili na razini i pokazali kako se danas nogomet igra u svijetu. Što se tiče našeg kadra u ovom trenutku, Etto ne trenira, prima injekcije i u srijedu nakon magnetske rezonance ćemo znati hoće li konkurirati za utakmicu u Splitu - rekao je Vlak.
Dinamo sutra u 15 sati igra u Lučkom, što će biti još jedna trening utakmica kako bi se održala forma pred gostovanje na Poljudu.
- Cijeli tjedan posebno ćemo raditi na psihiloškoj spremi. Ako se previše napalimo, može nam se dogoditi da puknemo kao balon od sapunice. Ne smijemo biti našpanani - upozorio je Vlak.
Slična situacija bila je i kad je vodio Dinamo protiv Partizana. I tad je trebalo psihički pripremiti momčad.
- Tada smo imali deset reprezentativaca, igrači su bili skusniji. Sada će razgovor biti potpuno drukčiji, kao i priprema za taj susret - objasnio je trener Dinama, koji se osvruo i na neutješnog Chagu. Kamerunca neprestano muče fizički problemi.
- Chago je predamnom plakao, bilo je dosta emotivno. Rekao mi je "Ja više ne znam što da radim" - rekao je vlak i dodao kako je klub na njegovoj strani i kako će ga čekati koliko treba.
Hoće li Hrgović biti u specifičnoj situaciji, budući da će igrati pred bivšim navijačima?
- Pa, on se nalazi u jednoj specifičnoj situaciji, no uvjeren sam da neće biti problema. Razgovarao sam s njim, potpuno je spreman i vjerujem da će u Splitu biti na nivou - zaključio je Vlak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju