Obavijesti

Sport

Komentari 34

Vlašić: Dobrim igrama u CSKA sam zaslužio izbornikov poziv

Vlašić: Dobrim igrama u CSKA sam zaslužio izbornikov poziv
2

Nova imena na popisu izbornika Zlatka Dalića su Nikola Vlašić i Josip Brekalo, čime je ispunjena najava kako će za ovu reprezentativnu akciju pozvati nekoliko mladih igrača.

VIDEO

Iako su mnogi smatrali kako je upravo Nikola Vlašić poziv zaslužio i ranije, on sam se nikad nije gurao u reprezentaciju i razmetao velikim izjavama. No nakon sjajnog početka sezone u dresu moskovskog CSKA, koji je obilježio s pet golova i dvije asistencije, i sam je svjestan koliko vrijedi.  

- Dosta se pričalo i pisalo o mom pozivu u A reprezentaciju, vjerojatno bih ga već i dobio da nam nisu bile tako važne europske kvalifikacije U-21 reprezentacije, a i izbornik mi je dao do znanja da će me pozvati, tako da sam se nadao i očekivao poziv, i nije me iznenadio – kazao nam je Nikola, koji će konkurirati za naredne dvije kvalifikacijske utakmice reprezentacije protiv Španjolske i Engleske u sklopu Lige nacija.

- Već sam bio dio reprezentacije, no sada ipak dolazim s malo boljom podlogom iz kluba, i mogu se nadati i određenoj minutaži. Znao sam i ranije što mogu, bilo je samo pitanje hoću li dobiti priliku, samo sam tražio minutažu da pokažem koliko vrijedim. Zbog toga ove igre u CSKA za mene uopće nisu iznenađenje, samo sam čekao klub koji će mi dati priliku da pokažem što znam. 

Zlatko Dalić vjeruje u mlade snage, svjestan je kako reprezentaciji treba svježa krv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Brekalo, Vlašić i Ćaleta-Car dali su značajan doprinos mladoj reprezentaciji, sada je pravo vrijeme da budu s nama te svojom energijom i talentom daju dodatni poticaj A reprezentaciji - rekao je Dalić.

Nikola je svjestan da ulazi u reprezentaciju u čijem veznom redu igraju igrači Reala, Barcelone, Chelsea, Intera... 

- Znam u kakvu momčad ulazim, znam i da neću odmah dobiti priliku na mojoj idealnoj poziciji na kojoj mogu dati najviše, ali pokušat ću dati sve od sebe u bilo kojoj ulozi, pokušat ću pomoći reprezentaciji koliko mogu – kaže Vlašić. 

Jasno je Vlašić pokazao od početka sezone da je njegova idealna pozicija u sredini terena, odmah iza napadača, no Dalić će mu za početak vjerojatno namijeniti ulogu desnoga krila, na kome Dalić u ovom trenutku nema pravo rješenje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet