Obavijesti

Sport

Komentari 4

Vlašić: Igrao sam u bolovima; Petko: Jedan od mečeva života

Vlašić: Igrao sam u bolovima; Petko: Jedan od mečeva života
1

Obrana? Kad imate Vidu i Lovrena ispred sebe, stvarno je bilo sve sigurno s naše strane, rekao je sjajni Livaković. A Petković je ubio stopera od 60 milijuna eura. "Jedna lasta ne čini proljeće", kaže

VIDEO

Odlična utakmica, čestitam stručnom stožeru i navijačima. Imali smo u prvom dijelu odlične šanse, ali nismo zabili. Nakon što smo ga zabili, dominirali smo, zabili četiri i mogli zabiti više, rekao je Nikola Vlašić.

Hrvatska je pobijedila Slovačku 4-0 u sjajnoj utakmici u Trnavi, a veznjak CSKA Moskve zabio je prvijenac u reprezentativnom dresu u šestom nastupu. A znao je da će zaigrati još u ponedjeljak.

- Da, znao sam prvi dan jer sam pričao s izbornikom i rekao je da računa na mene. Boljeli su me malo medijalni ligamenti, ali stožer je to sanirao i bio sam spreman za utakmicu - dodao je Vlašić za Novu TV.

- Ne dižem nas u nebesa, ali kvalitetniji smo od Mađarske i nije ugodno kad tako izgubite. Pokazali smo protiv Slovačke što možemo, kad zaustavimo njihov vezni red odradili smo posao i naravno da smo zadovoljni - zaključio je Niksi.

Pokretanje videa...

01:21

Bruno Petković također je zabio gol, u drugoj utakmici zaredom. I to nakon što je povaljao Milana Škriniara, stopera od 60 milijuna eura.

- Odigrali smo jako, jako dobru utakmicu. Držali smo posjed i imali mirnoću iako u prvom dijelu nismo zabili što smo morali. Nastavili smo u drugom i odigrali odlično - kazao je napadač Dinama.

Je li mu to utakmica života?

- Pa sigurno je jedna od utakmica života. Kako napreduješ, pojavljuju se sve veće utakmice i nadam se da ću pokazivati da mogu biti sve bolji i boli - kaže "DJ" Petković, koji nije htio likovati oko toga kako je izbacio protivničkog stopera, igrača Intera:

- Jedna lasta ne čini proljeće. Ne može se reći da sam ja izdominirao igrača nakon jedne utakmice. Nadmudrio sam suparnika i nadam se da će biti još ovakvih utakmica - kazao je Bruno, koji je za kraj rekao kako je Zlatko Dalić u svlačionici igračima poručio da je utakmica jako važna i da moraju imati jako ozbiljan pristup.

A i imali su.

Dominik Livaković bio je sjajan na golu.

- Slovaci nisu imali top šanse, možda jednu u drugom poluvremenu. Stvarno smo odigrali perfektnu obranu, o napadu da i ne govorim. Ali tek smo na pola puta, još moramo pobijediti u Bakuu - kazao je golman Dinama.

- Dogovor? Rekli smo da ćemo odmah ići na pressing i tako smo i napravili. Doslovno smo išli 150 na sat.

- Vlašić, Petković? Svi znamo kakvi su to igrači. Dosta je nas mladih i dobro je što i mi možemo nekad povući. Odlični su i drago mi je zbog Petka koji je moj suigrač.

- Obrana? Kad imate Vidu i Lovrena ispred sebe, stvarno je bilo sve sigurno s naše strane...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka