Obavijesti

Sport

Komentari 12

Vlašić je nakratko vratio nadu, nije mogao sam s Rumunjima...

Vlašić je nakratko vratio nadu, nije mogao sam s Rumunjima...
1

Rumunjska je ekspresno povela protiv Hrvatske, ali Nikola Vlašić nas je nakratko vratio u igru golom u 18. minuti. Niksi je jurnuo u solo akciju, a onda s više od 16 metara zabio u donji desni kut. Nije to bilo dovoljno...

VIDEO

Nikola Vlašić još jednom je pokazao klasu. Da, ovo je Vlašićeva Hrvatska. Pokazao je to Niksi još jednom sjajnim golom kojim je vratio Hrvatsku u igru na otvaranju Europskog U21 prvenstva.

Jakoliš je presjekao jedno dodavanje Rumunja, odmah proigrao Vlašića koji je jurnuo sam prema šesnaestercu. Nije ni pokušao ući u kazneni prostor s loptom, primijetio je slobodan prostor za udarac, naciljao i precizno pogodio desnu stranu gola.

Trebamo zahvaliti i rumunjskom golmanu koji je mogao i bolje reagirati, ali njegova pogreška ne umanjuje važnost Vlašićevog poteza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:51

Odmah nakon prvog gola je ekspresno Niksi mogao zabiti i drugi. Bila je to ekspresna akcija njega i Nikole More, Vlašić je odlično pucao, i bolje nego prvoga gola, ali je Radu ovoga puta obranio. 

Nažalost, raspoloženi Vlašić nije mogao sam protiv Rumunja. Hrvatska je primila četiri gola i upisala visoki poraz na otvaranju Eura.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...