Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vlašić: Stopalo me i dalje boli, ali nadam se nastupu na Euru

Vlašić: Stopalo me i dalje boli, ali nadam se nastupu na Euru
1

Ne boli me toliko koljeno koliko opet onaj isti gležanj. Protivnički igrač mi je startao na nogu, pokušao sam je izvući, ali me zakačio po prstima. Stopalo se opet zarotiralo i boli me, malo me boli i koljeno, kaže Vlašić

VIDEO

Zar opet - vjerojatno se upitala većina navijača hrvatske nogometne reprezentacije kad su čuli da se Nikola Vlašić opet ozlijedio.

Prije dvadesetak dana u porazu njegovog CSKA protiv Krasnodara Nikoli je stradao gležanj, i mnogi su ruski mediji nagađali kako je za njega sezona gotova. No na sreću ništa nije puklo, ozljeda je bila lakša, i Nikola se vratio na teren u važnom ogledu protiv Zenita.

No jučer je protiv Ahmata iz Groznog opet zamjenjen zbog ozljede, a Rusi opet špekuliraju da je ovoga puta u pitanju koljeno i da ga čeka duža pauza. Ali opet nisu dobro informiranio.

- Ne boli me toliko koljeno koliko opet onaj isti gležanj. Protivnički igrač mi je startao na nogu, pokušao sam je izvući, ali me zakačio po prstima. Stopalo se opet zarotiralo i boli me, malo me boli i koljeno, no teško je bilo što reći dok ne obavim kompletne pretrage i snimanje - kazao je Vlašić, koji se nada da ozljeda nije teška i da bi do okupljanja reprezentacije opet mogao na teren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Hrvatska igra 8. lipnja u Osijeku protiv Walesa kvalifikacijski ogled za Euro, a U-21 reprezentacija EP u Italiji i San Marinu započinje 16. lipnja. Vlašiću sezona završava krajem svibnja i ima svega jedna slobodan dan do okupljanja reprezentacije i utakmice s Walesom u Osijeku, a odmah nakon toga priključuje se mladoj reprezentaciji koja ide na EP.

- Porazom u Mađarskoj doveli smo se u situaciju da moramo pobijediti Wales jer nam je to jedna od najvažnijih utakmica. Vjerujem da mi to možemo i da je Mađarska bila smo loš dan. A što se tiče U-21 reprezentacije, mi smo dobri, ali i konkurenti su strašno jaki. Kad pogledam sastave Engleza i Francuza, većina njihovih igrača su nositelji u klubovima koji igraju Lige petice. I mi imamo kvalitetu s kojom se možemo nositi s najboljima, ali većina naših igrača ipak nema kontinuitet, malo igraju po klubovima... - kazao je prije dva tjedna Vlašić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka