Obavijesti

Sport

Komentari 22

Vlašiću, majstore! Provozao je protivnika pa je krasno zabio

Vlašiću, majstore! Provozao je protivnika pa je krasno zabio
3

Slaven Bilić ima veliko povjerenje u Filipa Krovinovića koji je po izlasku iz igre zaradio ovacije navijača West Bromwicha. I pokazao kako je hrvatski izbornik njegovim dovođenjem napravio sjajan posao...

VIDEO

Nikola Vlašić odlično je krenuo u novu sezonu, hrvatski reprezentativac bio je strijelac u pobjedi (2-1) CSKA Moskve nad Orenburgom.

Pokretanje videa...

Vlašić s prastarim mobitelom 00:05

Moskovljani su tako u 2. kolu upisali prvu prvenstvenu pobjedu, u prvom kolu bili su poraženi od Samare. Najbolji igrač ruskog velikana zabio je za 1-0 u 30. minuti, Vlašić je primio loptu od Ahmetova, okrenuo svog čuvara, pa s 18 metara prizemno pogodio suprotni kut.

Sjajni Vlašić je na kraju zaslužio i nagradu za najboljeg igrača utakmice te dokazao svom klubu da su ispravno postupili nakon što su ga otkupili od Evertona i trebao bi i ove sezone biti njihov glavni igrač.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Drugi gol za CSKA zabio je Sigurdsson, dok je za konačnih 2-1 pogodio Maljarov. Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović odigrali su svih 90 minuta, dok je Zvonimir Šarlija ostao na klupi domaće momčadi. Punu minutažu kod gostiju imao je Danijel Miškić. Prvu asistenciju u ruskom nogometu upisao je i Dejan Radonjić čija je Samara poražena (3-2) na domaćem travnjaku od Arsenal Tule. Bivši napadač Lokomotive u igru je ušao u 54., a dvije minute kasnije je škaricama asistirao Burlaku za konačnih 3:2.

Današnji dan pamtit će i Filip Krovinović koji je zabio prvijenac u dresu West Bromwich Albiona. Njegova je momčad u prijateljskoj utakmici s 4-0 svladala Scunthorpe United, a Krovinović je u igri bio do 60. minute. Hrvatski nogometaš zabio je za 3-0, a Englezi pišu kako je prije toga dugo "plesao" s loptom, pa lijepo zabio špicom pored nemoćnog vratara. A s terena je ispraćen velikim pljeskom...

Odličan debi u poljskom nogometu imao je i Dino Štiglec. Nekadašnji igrač Zagreba ovoga je ljeta iz ljubljanske Olimpije preselio u Slask Wroclaw, a Štiglec je u dvoboju 1. kola Esktraklase zabio u pobjedi (1-0) svoje momčadi kod Wisle Krakow. Hrvatski branič s 20 metara snažnim je udarcem "probio" domaćeg vratara, tako svojoj momčadi donio prve bodove u novoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet