Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlasta Stankić i Boris Krčmar novi prvaci Hrvatske u pikadu

None Foto: HPS 3

U Sesvetama je proteklog vikenda održano prvenstvo Hrvatske u pikadu. Novi prvaci su Vlasta Stankić i Boris Krčmar među seniorima, te Ljubas i Gazibara u juniorima

Riječanka Vlasta Stankić i Boris Krčmar iz Zagreba pobjednici su jubilarnog 20. pojedinačnog prvenstva Hrvatske u pikadu koje je proteklog vikenda održano u Sportskom centru Sava sport u Sesvetama. Za Stankić je to treća uzastopna titula prvakinje Hrvatske, dok je Krčmar vratio naslov nakon što je prošle godine prekinut njegov niz od četiri uzastopne titule.

- Prošla sezona mi nije bila najuspješnija pa sam pojačao intenzitet treninga i to je donijelo plodove. Konkurencija je u ova dva dana bila strahovito jaka, ali sam igrao na vrhunskoj razini i nisam nikome dopustio iznenađenje - rekao je Krčmar, ponajveća svjetska zvijezda elektroničkog pikada koji je dvostruki svjetski i trostruki europski prvak pojedinačno.

U juniorskoj konkurenciji su nadareni Josip Ljubas iz Kaštel Kambelovca i Matija Gazibara iz Zagreba opravdali titule aktualnog svjetskog (Ljubas) i europskog (Gazibara) prvaka.

Komentari (3)
  • Čestitam!

    26. 3. 2013,   14:50
  • bravo vlasta,još je znam pa mi je još draže što je najbolja bravvvoooo

    26. 3. 2013,   15:20
  • BRAVOOOOO,

    27. 3. 2013,   15:55