Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vođa ne može biti onaj tko 20 puta prije utakmice ide na WC'

None Foto: Pixsell

Besmisleno je pokušavati napraviti 'lidera' od igrača koji prije utakmice 20 puta ide na WC, započeo je Maradona svoj intervju za jednu meksičku televiziju u kojem je dobro 'oprao' argentinsku reprezentaciju

Diego Maradona uvijek je imao riječi hvale za svog sunarodnjaka Lionela Messija, ali u meksičkom programu 'La Última Palabra' dobro je 'oprao' Barceloninu desetku i cijelu argentinsku reprezentaciju. 

- Ajmo prestati Messija poistovjećivati s Bogom - započeo je legendarni Argentinac.

- On želi nešto na terenu, ali umjesto da popriča sa svojim suigračima i trenerom, igrat će PlayStation. Teško mi je o tome govoriti, ali mislim da je besmisleno pokušavati napraviti 'lidera' od igrača koji prije utakmice 20 puta ide na WC - oštar je prema Messiju bio Maradona.

- Messi je samo još jedan igrač Argentine. Ja ga trenutačno ne bih zvao, ali nikad ne reci nikad. Moramo mu skinuti taj teret vođe s leđa, kako bi on bio onaj Messi kakav želimo da bude.

A nije bio blag niti prema bivšem izborniku argentinske reprezentacije Jorgeu Sampaoliju.

- Sampaoli je stavljen na klupu, ali uopće nema predispozicije za biti izbornik nacionalne vrste. I to smo znali. Međutim, argentinski nogomet sve je siromašniji. River, Boca, San Lorenzo... Argentina danas može igrati s El Salvadorom ili Nikaragvom, ali nikako Nizozemskom ili Španjolskom.

- Daj Bože, ja bih se htio vratiti u reprezentaciju. Otišao sam zbog navodnog prijatelja. Izgubili smo 4-0 od Njemačke, a on je na tome prikupljao novac. Krivotvorio je i moj potpis - objasnio je.

GENNARO GATTUSO: 'Kakav Messi, kakav Ronaldo?! Najradije bih igrao s Modrićem'

- Da, volio bih voditi i meksičku nogometnu reprezentaciju, ali Almeyada i Mohamed bi također bez problema mogli voditi nacionalnu vrstu - zaključio je Diego.

Komentari (64)
  • Ne volim mesija nikako al i ovo je narkomančina malo žešća tako da zaboli tuki koga šta on priča

    13. 10. 2018,   12:45
  • Jedan clanak maradona hvali mesija jedan maradona pljuje mesija... dosadni ste

    13. 10. 2018,   12:35
  • Maradona zna da ga je messi prestigao sa 25 godina valjda, i svako malo iskoristi priliku kako bi ga omalovazavao i osporio. Takav ego ne moze podnijeti da je netko bolji od njega, pogotovo u njegovoj drzavi. Kad je bio mladi talent ga je hvalio, kada je postao puno bolji igrac od njega, samo ga vrijeda.

    13. 10. 2018,   12:49