Obavijesti

Sport

Komentari 18

Vodio je Leicester do čudesnog naslova, danas ga nitko ne želi

Vodio je Leicester do čudesnog naslova, danas ga nitko ne želi
1

Danny Drinkwater, iako i dalje dobro poznato ime engleskog nogometa, ne može pronaći klub. Naišao je na nekoliko odbijenica, ali otočki mediji pišu da bi ga ipak mogla 'spasiti' Aston Villa, kojoj hitno treba pojačanje

VIDEO

Te čudesne sezone kada je Leicester s momčadi od 27 milijuna eura uzeo naslov prvaka, Claudio Ranieri konačno je ostvario krunu karijere.

Pokretanje videa...

01:20

Zadovoljno je uz osmijeh trljao ruke jer uzeti naslov prvaka Premier lige u konkurenciji najvećih engleskih momčadi ravno je uspjehu, primjerice, grčkog osvajanja Europskog prvenstva. Ako ne i veće, nogometna sezona je dugačka i pored Liverpoola, Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Chelseaja ili Arsenala uzeti naslov prvaka s 'lisicama' je zaista nevjerojatno postignuće.

Uz Jamieja Vardyja, Riyada Mahreza ili N'Gola Kantea jedan od ključnih igrača cijelu sezonu bio je Danny Drinkwater. Veznjak koji je nakon osvojene Premier lige ostvario transfer u Chelsea što je, ispast će, bio korak unazad.

Carabao Cup Second Round - Burnley v Sunderland

Nikako nije mogao pronaći svoje mjesto u momčadi iako ga je bilo i dovoljno. Chelsea se posljednjih sezona, posebice nakon posljednjeg naslova 2014/15., mučio s formom i Drinkwater se mogao iskazati te izboriti veću minutažu.

Ipak, to se nije dogodilo već je sreću potražio u Burnleyju gdje je otišao na posudbu. Šest mjeseci prije isteka ugovora, klub s Turf Moora 'uručio mu je papire'. Ove sezone odigrao je samo 59 minuta i još 90 u Liga kupu nakon što je trećeligaš Sunderland eliminirao njegov Burnley.

Sve je to uslijedilo nakon što je doživio dramu u jednom noćnom klubu u Manchesteru gdje ga je istukla skupina od šest mladića. Tada je teško nastradao, ozlijedio je zglob zbog čega je morao na višemjesečnu pauzu.

Danas, iako i dalje dobro poznato ime engleskog nogometa, ne može pronaći klub. Naišao je na nekoliko odbijenica, ali otočki mediji pišu da bi ga ipak mogla 'spasiti' Aston Villa, kojoj hitno treba pojačanje budući da je ostala bez dva bitna igrača Wesleyja i Jacka Grealisha, pišu Englezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani