Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Voditelj pokušao izvesti trik od Ronaldinha i završio na podu

None Foto: youtube 2

Ronaldinho je pokazivao neke jednostavne trikove voditelju showa. Ovaj ga je odlučio imitirati, a osmijeh s lica brzo mu je nestao i zamijenila ga je bol u laktu

Bailando por un Sueño, argentinska je verzija showa u kojem 'obični' ljudi plešu sa zvijezdama. Nedavno je gost bio Ronaldinho, nekad najbolji nogometaš svijeta, a danas igrač koji uživa u životu, a tu i tamo zaigra i nogomet za Flamengo. 

Pokazivao je neke jednostavne trikove voditelju Marcelu Tinelliju, a onda je ovaj odlučio imitirati jedan od njih. Njemu nije baš bio jednostavan. Trebao je petom podići loptu, no lopta je otišla na jednu stranu, a on na drugu, na pod. Osmijeh s lica brzo mu je nestao i zamijenila ga je bol u laktu. Za sve su krive šminkerske cipele i sklizak pod. 

Ronaldinho se primio za glavu, ali kad je vidio da je sve u redu, suzdržavao se da ne 'pukne' od smijeha.

Komentari (5)
  • ova vijest je na ostalim hr portalima bila prije tjedan dana! zašto uvijek kasnite?

    20. 5. 2011,   14:29
  • stara vijest...bit ce da vam se sjebala google tražilica pa niste mogli "prepisat" od drugih portala...:))

    20. 5. 2011,   16:22
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    20. 5. 2011,   15:24