Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vonn će po drugi puta u brak: Zaprosio ju je hokejaš Devilsa

None Foto: PA/Press Association/PIXSELL, Dave Starbuck/DPA/PIXSELL

Za Vonn, koja je u javnosti već viđena sa zaručničkim prstenom, ovo će biti drugi ulazak u bračne vode. Prije 12 godina udala se za Thomasa Vonna čije prezime i danas nosi

Sljedeća skijaška sezona bit će, nažalost, siromašnija za Lindsey Vonn. Legendarna Amerikanka završila je u 35. godini trofejnu karijeru koju su proteklih godina usporile ozljede, pa nije "stigla" oboriti rekord Ingemara Stenmarka koji se 86 puta penjao na najvišu stepenicu postolja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this 👀🤔...

A post shared by P.K. Subban (@subbanator) on

Vonn se sada okreće nekim drugim stvarima, a jedna od najvažnijih uskoro će biti svadba. Naime, njezin odabranik P. K. Subban nedavno ju je zaručio.

- Kupio sam prsten i rekao sam da to želim obaviti kod kuće. Bio sam zabrinut jer sam znao da će htjeti biti obučena, a ne u pidžami. Ispostavilo se da taj dan ima sastanak pa je bila sređena - otkrio je Subban za Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuck with me forever! Jokes on you 😂🤦🏿‍♂️ 😁😘

A post shared by P.K. Subban (@subbanator) on

Inače, radi se o hokejašu New Jersey Devilsa koji je sa sada bivšom skijašicom u vezi godinu i pol dana.

Za Vonn, koja je u javnosti već viđena sa zaručničkim prstenom, ovo će biti drugi ulazak u bračne vode. Prije 12 godina udala se za Thomasa Vonna čije prezime i danas nosi, no s bivšim američkim skijaškim olimpijcem rastala se poslije četiri godine. "Pokušala" je Vonn i s Tigerom Woodsom, ali ta dvogodišnja veza nije dobila one ozbiljne konture.

Komentari (6)
  • Ona voli miša...

    30. 8. 2019,   17:01
  • Tip sigrno ima dobar komad.......

    29. 8. 2019,   20:20
  • Nemam nista protiv crnaca niti bilo koje druge rase, ali ovi mjesani brakovi su mi uzas

    31. 8. 2019,   02:07