Obavijesti

Sport

Komentari 11

Vori: Moramo raditi na obrani, na OI nas čekaju pravi frajeri

Vori: Moramo raditi na obrani, na OI nas čekaju pravi frajeri
1

Hvatska rukometna reprezentacija izgubila je u posljednjoj pripremnoj utakmici za OI od Švedske 33-32. Pred Golužinim igračima sada je još tjedan dana priprema

VIDEO

Iako je hrvatska rukometna reprezentacija izgubila od Švedske (33-32) u posljednjem pripremnom susretu prije Olimpijskih igara, kapetan nije pretjerano tugovao.

- Rezultat nije primaran, ali bilo bi ljepše da smo pobijedili u posljednjoj utakmici prije Olimpijskih igara. No najbitnije je da se nitko nije ozlijedio nakon ovih teških priprema - rekao je Igor Vori.

Kapetan je zabio pet golova Šveđanima, no obrana ovoga puta nije funkcionirala kako treba. Hrvatska je dobila čak 33 gola.

- Ova utakmica došla je u nezgodnom terminu, mislim da nitko od nas nije igrao tako kasno. Neke stvari, pogotovo u obrani, si ne smijemo dozvoliti. Puno je golova padalo u sredini i na tome moramo poraditi. Znamo s kim smo u skupini i s kim sve igramo na Olimpijskim igrama. To su sve pravi frajeri, pravi šuteri. Od Nagyja, pa do Ilića, Hansena... Ali i trener je puno rotirao. Bilo je puno igrača u obrani koji sigurno neće igrati zajedno u takvoj postavi - otkrio je Vori.

Igor će i na Olimpisjkim igrama biti jedini naš pivot te će ponijeti ogroman obrambeni teret na svojim leđima. U prvom dijelu odlično je funkcionarala kontra u koju trče baš svi naši igrači.

- Ono što radi dobro i funkcionira kako treba su kontra i polukontra. Vidi se da možemo trčati. Sve u svemu bilo je dobro, sad se treba odmoriti i spremiti za put u London - zaključio je Vori, a izbornik Goluža detaljnije obrazložio zašto su hrvatski igrači izgledali tromo u nastavku.

- Bilo je dobrih stvari, ali i onih na kojima trebamo poraditi. No te stvari su se događale zbog zamora. Ovu utakmicu sam iskoristio da probam neke stvari. Moramo imati adekvatna rješenja u slučaju neke ozljede ovih 14 igrača. Ostaje nam sada sedam dana priprema, imaju dva dana odmora, a čini mi se da su i glavama bili na putu kući - kaže Goluža.

U Zadru slijedi nastavak priprema na kojim će se raditi na završnim detaljima.

- Radit ćemo samo na taktici, brzini i analizi protivnika, a čak smo i termine treninga prilagodili onima u kojima ćemo igrati u Londonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu