Obavijesti

Sport

Komentari 18

Vraća se bivši reprezentativac: Močinić ide na 'restart' u Istru

Vraća se bivši reprezentativac: Močinić ide na 'restart' u Istru
1

Bivši kapetan Rijeke i hrvatski reprezentativac Ivan Močinić (26) već je neko vrijeme izvan svih nogometnih radara. Ozljede su oblikovale njegov nogometni put i utjecale na psihu, a sad se najavljuje povratak na teren

VIDEO

Dobri nastupi u Rijeci, kapetanska traka, transfer u Rapid. Sve je izgledalo savršeno za uspon karijere Ivana Močinića (26) koji je 2016. prešao u redove austrijskog prvoligaša. Ali nakon samo nekoliko mjeseci u redovima kluba iz Beča, sve je za njega krenulo nizbrdo. 

imao je velikih problema s patelom koljena, pa su uslijedile stanke, operacije, rehabilitacije i Ivan kao da se zatvorio u začarani krug. Zadnju je službenu utakmicu za Rapid odigrao 11. prosinca 2016. godine u ligi protiv Rieda. I tad je krenula prava Kalvarija bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Od 'vatrenih' do odustajanja od nogometa. Umalo je to bio put ovog nogometaša kad je na ljeto sporazumno raskinuo ugovor s austrijskim klubom. utjecalo je to i na psihu mladog igrača u kojem sigurno još leži stari potencijal, samo je potrebno 'malo obrisati prašinu' i vratiti se u radnu formu. Kako prenose Sportske novosti, to će pokušati napraviti u HNL-u.

Močinić bi se trebao priključiti Istri 1961 koja na čelu s mladim trenerom Prelecom izgleda sve bolje. Tako bi ovaj veznjak nakon što je ljetos trenirao s Orijentom mogao krenuti u 'revitalizaciju' karijere nedaleko svog doma, u okruženju sigurnom za ponovni uspon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića