Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vranješ još bliži Hajduku: Krešo Ljubičić slomio nogu

None Foto: Leonard Nincevic/VLM

Hajdukov defanzivni vezni Krešo Ljubičić slomio je metatarzalnu kost u stopalu te ga čeka operacija i duga pauza. Samim time Vranješ je bliži Poljudu

Mladi reprezentativac i igrač Hajduka Krešo Ljubičić doista nema sreće, pripremajući se za nastavak sezone slomio je kost u stopalu i po svemu sudeći ga očekuje operacija i duža stanka. Ljubičić je stigao kao pojačanje u Hajduk prošloga ljeta, no neposredno po dolasku ozlijedio je leđa tako da je bio dugo van momčadi i nije se uspio nametnuti treneru Reji. Od početka sezone upisao je svega šest nastupa, samo jednom duže od poluvremena je proveo u igri i nije ni čudo da je inzistirao na razgovorima s trenerom i razmišljao o odlasku s Poljuda.
- Došao sam u Hajduk kao pojačanje, no jedini od svih nisam dobio prigodu - govorio je Ljubičić. Prvenstvenu pauzu Ljubičić je provodio u roditeljskom domu u Frankfurtu, gdje je svakodnevno trenirao ne bi li što spremniji dočekao pripreme za nastavak sezone. No ta ga je želja na koncu koštala ozbiljnije ozljede koju će u srijedu morati sanirati operativnim zahvatom, a u utorak ćemo doznati hoće li ga obaviti u Frankfurtu ili kod Hajdukovih liječnika u Splitu. I prije Krešine ozljede postojale su velike šanse za angažman Jurice Vranješa, a nakon nje Vranješ je još bliži bijelom dresu jer je potpuno jasno da veterani Andrić i Skoko neće moći sami iznijeti teret polusezone.

Komentari (5)
  • Sve se bojim da Vranjesov dolazak zavisi od Ljubicica.Dajte,molim vas...

    28. 12. 2009,   18:27
  • u jebote nogu slomio..jebo transfere.. :(

    28. 12. 2009,   18:55
  • skoko i andrić neće moći iznijeti teret polusezone??? PA TO SU DVIJE UTAKMICE U KUPU I POKUŠAJ UGURAVANJA MEĐU PRVA 3 U PRVENSTVU!!!skoki svaka čast, al baš me zanima jesu li andrću smanjeni i novci obzirom na to da je stalno povrijeđen. pa ja kad sam na bolovanju-dobijem manju plaću.

    28. 12. 2009,   19:58