Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vranješ uzvratio Žutom: Jadno je gledati s kim sam u krevetu

None Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/PIXSELL, Instagram 2

Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio, rekao je Ognjen Vranješ kojeg Robert Prosinečki više neće pozivati u reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Jadno je da se gleda u čijem sam krevetu bio, poručio je Ognjen Vranješ Robertu Prosinečkom. Žuti je odlučio da više u reprezentaciju neće pozivati Vranješa koji je sklon skandalima.

'IZGON' IZ REPREZENTACIJE Prosinečki je izbacio Vranješa zbog tetovaže četničkog vođe UEFA Nations League - League B - Group 3 - Bosnia & Herzegovina v Northern Ireland NAJGORE JE IZA PROSINEČKOG Žuti: Bol je bila strašna, sve mi se nakupilo - stres, hrana, piće

- Vranješ je na svakom okupljanju i na utakmicama davao maksimum. Na njegovu igru nisam imao nikakve zamjerke i njegovo nepozivanje nema veze s njegovim igrama. Ali, on je sam sebe izbacio iz reprezentacije ponašanjem izvan terena. Od sporne tetovaže, prepucavanja sa navijačima do afere sa Karleušom. Njegove igračke kvalitete nisu sporne, neće biti pozivan zbog svih ovih drugih stvari - poručio je u srijedu Prosinečki, a nije dugo trebao čekati na Vranješev odgovor.

Odluku Prosinečkog da mu zatvori vrata reprezentacije prokomentirao je za Kurir.

- Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio - rekao je Vranješ.

Ognjen Vranješ je posljednjih mjeseci punio medijske stupce zbog seks afere sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom. Prvi je skandal izazvao kada je istetovirao granice Republike Srpske na ruci, a nakon pritiska javnosti, spornu je sliku precrtao novom tetovažom. 

Nakon toga je vrijeđao navijače Bosne i Hercegovine nazivajući ih "bauštelcima", a kao da prva tetovaža nije bila dovoljna - odlučio je na ruku tetovirati četničkog vojvodu iz Drugog svjetskog rata Momčila Dujića.

Komentari (52)
  • Pa mislim da ako tetoviraš četničkog vođu je jasno što si i tko si i za koju prčiju trebaš igrat, ali izgleda da je kvalitet isto upitan.

    21. 2. 2019,   11:30
  • Lik je nogometas tako da ne znam sta uopce ocekujete od njega. Taj ako je osnovnu skolu zavrsio dobro je . Ne zna, ne shvaca te nema mentalne mogucnosti razluciti kako javne osobe svojim ponasanjem utjecu na normalan puk. Kada si javna osoba te timski sportas, onda moras biti primjer drugima te mladim generacijama.

    21. 2. 2019,   11:35
  • Decko ti si ogranicen!

    21. 2. 2019,   11:26