Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Vratija se Šime'! Vrsaljko je posjetio 'vatrene' u Splitu...

'Vratija se Šime'! Vrsaljko je posjetio 'vatrene' u Splitu...
1

Šime Vrsaljko je u veljači operirao lijevo koljeno nakon što se mjesecima borio s ozljedama, a na kraju je s doktorima odlučio kako je najbolje da odradi operaciju...

VIDEO

Nakon dva dana priprema u Omišu, hrvatska nogometna reprezentacija preselila je u Split gdje će danas odraditi posljednji trening i press konferenciju pred utakmicu protiv Mađara. 

Pokretanje videa...

03:43

Prekrasno vrijeme dočekalo je naše reprezentativce u Podstrani gdje će čekati večerašnji trening i utakmicu protiv Mađara u četvrtak. U Podstranu je stiglo i veliko iznenađenje, a to je Šime Vrsaljko koji je stigao u Podstranu kako bi se družio sa suigračima, a moći ćemo ga vidjeti i u četvrtak na Poljudu. On je prvo ručao, a onda pio kavu s igračima u hotelu u kojem su smješteni.

Šime je u veljači operirao lijevo koljeno nakon što se mjesecima borio s ozljedama, a na kraju je s doktorima odlučio kako je najbolje da odradi operaciju. Bolove je trpio i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je nekoliko utakmica igrao pod injekcijama, no kada se igra u hrvatskom dresu, boli nema. 

Trpio je i trpio, ali bol je na utakmicama u dresu Intera bila sve jača i na kraju je otišao na operaciju od koje se i dalje oporavlja. Nije poznato kada će se vratiti na terene, ali jedva čekamo ga vidjeti u dresu 'vatrenih' jer trenutačno nemamo igrača kao on.

Preprodavao MUP-ove ulaznice za Mađarsku za čak 3400 kn!?
Preprodavao MUP-ove ulaznice za Mađarsku za čak 3400 kn!?

Kako god, za njegove suigrači sigurno jako puno znači i njegova prisutnost jer je Šime veliki pozitivac i zabavljač, a u Rusiji je uz Dejana Lovrena bio glavno lice svlačionice i osoba koja je uvijek dizala atmosferu.

'Bod bi nam bio velik kao kuća, možemo iznenaditi Hrvatsku'
'Bod bi nam bio velik kao kuća, možemo iznenaditi Hrvatsku'

Trenutačno radi na što bržem oporavku na individualnim treninzima i čeka povratak na treninge Atletica.

Utakmica protiv Mađarske igra se u četvrtak od 20 i 45.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića