Obavijesti

Sport

Komentari 20

Vratio se Dena: Dalić neće bit' raspoložen poslije Mađarske...

Vratio se Dena: Dalić neće bit' raspoložen poslije Mađarske...
1

Varaždinski trećeligaš Varteks nastavlja akciju prikupljanja sredstava za novi travnjak. Nakon prvog videa u kojem su u glavnim ulogama bili igrači i Jan Kerekeš, u drugom videu podržava ih osebujni 'izbornik' Dena

VIDEO

Alo, oprostite, jel' Dena tu?! Mi smo iz Varteksa, trebamo Denu... Ko' je triba bit na ulazu? Stripy... Reci mu da je otpa' za Kup, početak je novog videa Varteksa u kojem nas 'izbornik hrvatskih huligana' Dena podsjeća na svoje najbolje dane.

Pokretanje videa...

00:31

Podsjetimo, izbornik Dena svoje je 'zlatne dane' proživljavao za vrijeme suradnje s Gitak TV-om u kojem je imao nekoliko uloga, ali ipak je najzapamćeniji ostao po onoj izborničkoj. Bilo je to prije Europskog prvenstva 2008. kad je izbornik Bilić 'odlučio tko će braniti hrvatske boje na Euru, a tko će ih blatiti' odlučio je Dena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Može pitajte Dalića, samo ga pitajte prije Mađarske. Posli neće bit' raspoložen - kaže Dena u videu.

Da ne bi došlo do zabune, iz Varteksa ističu kako je sadržaj ovog video zapisa isključivo zabavnog karaktera i odnosi se za promidžbu akcije prikupljanja sredstava za građevinske radove i postavljanje umjetne trave koja će biti dio novog trening kampa NK Varteksa. 

Nastavak je to akcije 'Kupi travu za Varteks' koju je varaždinski trećeligaš započeo u kolovozu. Nakon što su skupili za svlačionice, Varteksovci su krenuli prikupljati donacije za građevinske radove, odnosno podlogu za postavljanje umjetne trave u svom novom kompleksu. Cilj je skupiti 250.000,00 kn, a zainteresirani sredstva mogu donirati na linku.

Karić, kaj delaš to? Varteks u šaljivom videu 'prodaje travu'
Karić, kaj delaš to? Varteks u šaljivom videu 'prodaje travu'

Možete označiti koji dio travnjaka želite 'kupiti', a četvorni metar 'košta' 150 kuna. Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteks, te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici. Akcija ide vrlo dobro ii u mjesec dana je prikupljeno otprilike pola zacrtanih sredstava.

Od 2. ŽNL do 3. HNL

Još 2011. godine revoltirani promjenom imena voljenog im kluba, ali i odnosom prema 'svetinji', varaždinski White Stonesi odlučili su osnovati svoj klub. Dali su mu jedino ime koje priliči - NK Varteks. Danas, osam godina kasnije, taj je 'navijački' Varteks u 3. HNL, a ove su godine žestoko krenuli u stvaranje 'Varteksovog doma'.

Pravi Varteks u sezoni 11/12 preimenovan je u 'NK Varaždin Varaždin' i izbačen je iz elitnog ranga hrvatskog nogometa. Četiri godine kasnije je preimenovan u VŠNK - Varaždinski športski nogometni klub te je takoreći 'izdahnuo'. Tada je ime NK Varaždin preuzeo još jedan mladi klub u gradu, današnji Varaždin koji igraju 1. HNL. No, ime nekoć velikog kluba danas nosi upravo klub onih koji su bivšeg diva iz Varaždina zdušno bodrili.

Sraćinec: Veldin Karić na utakmici 4. nogometne lige

U osam godina postojanja Varteks je došao od šestog do trećeg ranga hrvatskog nogometa, a klub djeluje po 'socios' modelu i načelu 'jedan član - jedan glas'. Uz grb i boje slavnog klube te glasne navijače pokraj terena, ovaj klub polako nastavlja svoj uspon prema elitnom rangu hrvatskog nogometa. Njihov mladi gradski rival 'ekspresno' je stigao do 1. HNL, a tko zna, možda ćemo kroz koju godinu u elitnom rangu hrvatskog nogometa opet gledati klub imena Varteks.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka