Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vruće noći u Riju: Adriano sam između dvije plesačice

None Foto: O Dia 11

Prije nekoliko dana jedna plesačica objavila je da je u vezi s Adrianom. Nije dugo trebalo da se druga pohvali kako se ona zabavlja s napadačem

Prije nekoliko dana poznata brazilska plesačica Ellen Cardoso (27) jednom ženskom časopisu otkrila je kako je u ljubavnoj vezni s kontroverznim nogometašem Adrianom. Nije dugo trebalo da bivši igrač Intera to opovrgne, ali ne putem medija, već putem kreveta. Jer druga je plesačica, umjetničkog imena "Mulher Caviar" (Žena od kavijara), drugom časopisu otkrila kako se ona provodi s Adrianom. Doduše, ona je naglasila kako se ne radi o vezi, već o seksu za jednu noć, te dodala kako bi sve voljela proživjeti ponovo.
- Adriano je presladak, bio je jako nježan. Proveli smo noć u luksuznom apartmanu s hidromasažom. Pili smo šampanjac, a drugo jutru zajedno smo popili i kavu- ispričala je Eliza Pereira za list O Dia.
Za nju je to bila tek prolazna avantura, ništa više. O vezi s Imperatorom niti ne razmišlja:
- Bilo je jako lijepo, no nismo zaljubljeni. Ja se moram baviti svojim poslom i želim se koncentrirati na karijeru. Ako se dogodi da ponovno budemo zajedno, odlično. Ne bude li tako, nema veze. Isplatilo se - dodala je Pereira.
Čini se da Adriano ne brine previše o tome kako će Ellen reagiati. Na medijske napise niti ovaj put nije reagirao, već je dan poslije uživao u nogometnoj utakmici Flamenga, kluba za kojeb bi jako volio zaigrati od sljedeće sezone.

Komentari (4)
  • nije njemu ni lose haha

    27. 4. 2009,   19:59
  • ma boli njega kita.natrpo se i sad moze lagano jebat do mile volje.zaboli njega za inter i onog pedera mourinha.covjek uziva

    27. 4. 2009,   20:12
  • baš je baja...tak bi i ja svaka mu čast

    27. 4. 2009,   21:42