Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vučić opet halucinira: Borussia isto ima tenk ispred stadiona...

None Foto: screenshot/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić propisno se obrukao na jednom skupu. Raspričao se o tenku koji je parkiran ispred Marakane kao simbol kluba i navijača, a sve je pokušao opravdati na bizaran način

Razumijem Hrvate. Njima su rekli da je taj tenk iz Vukovara, a to im nije nitko drugi rekao nego srpski mediji, srpski lažovi, počeo je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

Pravdao se Vučić da je postavljanje tenka ispred Marakane bila odluka navijača pa je pokušao smiriti tenzije pomirljivim tonom. Ipak, potkrao mu se jedan gaf...

FOTO Odgovor na tenk iz Beograda: Parkirali traktor na Maksimiru

Jesmo li suglasni oko toga da su Nijemci civiliziran narod? Da su antiratno opredijeljeni? Je li tako? Za koje ste njemačke klubove čuli osim Bayerna? Sigurno je drugi najuspješniji Borussia Dortmund. Barem u posljednje vrijeme. Je li tako? - kazao je Vučić mašući s nekim papirom na kojem je tenk obojen u žuto-crnu boju pa dodao:

- Vidite, ovo je simbol dortmundske Borussije. Tenk. S oznakama koje podsjećaju na neka prošla vremena. Ispred stadiona Westfalen ili tako nekako. Gdje čuveni 'milijunaši' iz Dortmunda igraju.

Beograd: Tenk postavljen ispred stadiona Crvene zvezde dobio klupska obilježja TOMISLAV KLAUŠKI Što povezuje tenk na Marakani i sliku poglavnika na kaminu?

- Jeste li čuli nekad da je nekome smetao taj tenk? Niste nikada čuli ni da ga imaju - govorio je Vučić dok je pritom mahao fotografijom tenka kako bi dokazao ispred novinara da Srbija nije usamljena u postavljanju tenkova uz stadion - upitao se srpski predsjednik.

OK, nije nam trebalo dugo da se zapitamo o kakvom to tenku Vučić priča. Fotografija koju je držao fotografirana je prije pet godine ispred vojarne Oberpfalz, ali nema nikakve veze s klubom.

VIDEO: STIGLI I TRUBAČI Zvezdaši paradirali u oklopnom vozilu, slavili su sa šljemovima

Bome je netko lijepo nasamario predsjednika Srbije. Možda će pasti i neki otkazi u PR službi srpskog državnika.

Geschmackssache.. Und das im tiefsten Bayern.. ein Sakrileg!

Objavljuje Tag der offenen Tür bei der BundeswehrUtorak, 28. listopada 2014.
Komentari (103)
  • Ja majke mi moje vise ne kuzim toga lika i srbe opcenito. Pa kaj stalno drkate, daj se okrenite ekonomiji i prosperitetu, napretku... pa vama je u ustima samo rat, tenkovi, ....pa postoje i druge stvari u zivotu

    30. 8. 2019,   13:06
  • Ima i klub Traktor u KHL-u pa se nitko ne buni.

    30. 8. 2019,   12:48
  • Opet ovo pseto luduje, tenk sa zastavom Vukovar(na cirilici), ispred murala "humanitarcu" Ratku Mladicu

    30. 8. 2019,   13:10