Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vujošević prolupao: Igračima je citirao Tita iz Bitke na Neretvi

None Foto: Marko Snidaric

Napad jugoslavenskih partizana na Prozor 1943. godine u Drugom svjetskom ratu ostao je upamćen po Titovoj naredbi: 'Prozor mora pasti'. Ili, ako pitate Vujoševića, ne smije...

Prozor ne smije pasti, rekao je Duško Vujošević igračima tijekom minute odmora protiv Slovačke u Sarajevu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

POGLEDAJTE VIDEO

 

BiH nije pala, pobijedila je 84-71, a crnogorski trener koji je nedavno preuzeo reprezentaciju susjedne nam države, pokazao je da ima nove načine motivacije. Ovaj put malo je doradio zapovijed koju je Tito izdao tijekom Bitke na Neretvi.

Bitka za Prozor bila je tijekom Drugog svjetskog rata jedna od značajnijih bitaka tzv. Zimske ofenzive 1943. godine, od kojih je najpoznatija Bitka na Neretvi. U bitki za Prozor jugoslavenski partizani su nakratko uspjeli osloboditi grad od Talijana.

Napad na Prozor ostao je upamćen po Titovoj naredbi: 'Prozor mora pasti'.

Ili, ako pitate Vujoševića, ne smije.

Komentari (24)
  • Naravno da ne smije pasti, jer ako padne razbije se

    9. 8. 2017,   14:37
  • Sigurno čita kolumniste na 24 sata, jedino mjesto gdje ga to može inspirirati.

    9. 8. 2017,   14:09
  • Prozor ne Prozor bitno je u pravom momentu naci pravu motivaciju za momcad . Da je neko od nas napisao za bilo koga da je prolupao dobio bi zuti karton , tako da 24 sata dajte si ga samom sebi ako ste korektni . :D

    9. 8. 2017,   15:21