Obavijesti

Sport

Komentari 20

Vujović se vraća u Zagreb! 'Da, istina je, opet ću biti trener...'

Vujović se vraća u Zagreb! 'Da, istina je, opet ću biti trener...'
1

Branko Tamše dobio je otkaz u PPD Zagrebu, što će biti potvrđeno u utorak u 12 sati na press konferenciji, a na mjesto trenera će se tako vratiti crnogorski stručnjak Veselin Vujović...

VIDEO

Veselin Vujović (58)  vraća se u PPD Zagreb! Nakon što se danas pojavila informacija kako je Branko Tamše bivši, Zagreb je nedugo nakon toga najavio izvanrednu pressicu za utorak u 12 sati i bilo je jasno da slovenski stručnjak odlazi.

Pokretanje videa...

00:11

Kao nasljednik se najviše spominjalo ime Veselina Vujovića pa smo ga kontaktirali, a on nam je glasine i potvrdio.

- Da, istina je, vraćam se u Zagreb. Potpisat ću na tri godine - kratko nam se javio Veselin Vujović...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veselin Vujović javio nam se poslije 21 sat i nasmijao se kada smo ga pitali da li se vraća u Zagreb. A nakon što smo ponovili pitanje, rekao je:

- Dođite sutra u 12 sati pa ćete me vidjeti na predstavljanju. Bit ću opet trener Zagreba. To je sve što mogu reći - rekao je Vujović koji je vidljivo sretan zbog povratka u Zagreb.

Goran Stanzl/Pixsell

Vujović se tako po drugi put u trenerskoj karijeri vraća na klupu Plinara, a prethodno ih je vodio od 2014. do 2016. Trenutačno je izbornik Slovenije te će tako paralelno voditi hrvatskog prvaka i slovensku reprezentaciju.

S klubom je osvajao hrvatsko prvenstvo i Kup, a najveći uspjeh bilo mu je četvrtfinale Lige prvaka 2016. godine kada su senzacionalno u Manheimu izbacili Rhein Neckar Loewen. No u narednoj fazi je PSG ipak bio pretvrd orah...

Poraz od Danaca je tako zabolio

Težak poraz od danskog Aalborga tako je koštao Branka Tamšea otkaza u hrvatskom prvaku. Čelnici PPD Zagreba najavljivali su konkurentniji, mlađi i jači Zagreb ove sezone. Dovedeni su neki aktualni i budući reprezentativci poput Marina Šipića i Ante Gadže, stigao je i golman Matej Ašanin, no nismo još ništa vidjeli od tog konkurentnijeg i jačeg Zagreba.

Dapače, Zagreb nije mogao ni sanjati gori početak sezone. Krenuli su pobjedom protiv Metaloplastike u prvom kolu SEHA lige, a onda su uslijedila tri poraza zaredom. Da budemo iskreni, porazi od užasno jakih Vesprema i PSG-a nimalo ne iznenađuju i Zagreb tu stvarno nije imao nikakve šanse, ali uh, kako je samo zabolio taj poraz od danskog kluba. Nitko baš nije očekivao tih deset razlike.

To je bilo previše i za čelnike kluba koji su svjesni kako su u jako lošoj situaciji na početku same sezone, a već 28. rujna u Zadru gostuje Barcelona te su udijelili otkaz Tamšeu. Slovenac je na klupu Zagreba stigao u siječnju umjesto Line Červara. Naravno, osvojio je hrvatski kup i prvenstvo, a u Ligi prvaka došao je do osmine finala gdje ga je izbacio Vardar koji je kasnije osvojio i prvo mjesto.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića