Obavijesti

Sport

Komentari 31

Vujović i Červar neće na klupu Hrvatske: Nema nikakve šanse

Vujović i Červar neće na klupu Hrvatske: Nema nikakve šanse
1

Lino Červar i Veselin Vujović odbacili su nagađanja o mogućem preuzimanju klupe hrvatske rukometne reprezentacije. Vujović ostaje vjeran Slovencima, a Červar Makedoncima

VIDEO

Jedna od najboljih rukometnih reprezentacija svijeta i dalje nema svog izbornika. Samo četiri mjeseca prije početka Svjetskog prvenstva u Francuskoj (11-29. siječnja) Duvnjak i ekipa ne znaju tko će ih povesti u lov na novu medalju u domu njihovih najžešćih protivnika.

Kao potencijalni kandidati za nasljednika Željka Babića spominjali su se brojni treneri s ovih prostora, a u javnosti su nekako najbolje kotirali Veselin Vujović i Lino Červar. No obojica su pod dvostrukim ugovorom, Vujović sa Zagrebom i Slovenijom, a Červar s Metalurgom i Makedonijom i do njih bi bilo teško doći. Naravno, kada bi postojala obostrana želja za suradnjom, jer ona, čini se, ne postoji.

- Nema nikakve šanse da preuzmem klupu Hrvatske bez obzira što me veći dio javnosti i nekih ljudi iz mog kluba žele vidjeti na toj poziciji. Imam ugovor sa Slovenijom još dvije godine, a u petak u Zagreb dolaze predstavnici saveza s ponudom da produžimo ugovor - rekao je u razgovoru za Balkan Handball Veselin Vujović.

Sličan odgovor dao je i bivši hrvatski izbornik Lino Červar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stalno me prate te priče o povratku u Hrvatsku. Trenutačno sam fokusiran na Metalurg i Makedoniju, ništa me drugo ne zanima. Ovdje sam i ne odlazim - rekao je Červar nakon utakmice njegova Metalurga i Meškova.

Kandidata je, dakle, sve manje, a lista onih koji doista i imaju CV za klupu Hrvatske sada je spala na par imena. Spominju se Obrvan, Zovko, Hasanefendić, pa čak i povratak Goluže, no tko god dođe, imat će jako puno posla i malo vremena. SP je pred vratima i prvi zadatak bit će povratak samopouzdanja i dobrog raspoloženja u reprezentaciji.

Kada na raspolaganju stoje igrači poput Duvnjaka, Karačića, Štrleka, Ivića, pa čak i onih mlađih poput Mandalinića, Stepančića i Pavlovića, onda je jasno gdje leži (ili je ležao) problem. Vrijeme je da se vratimo na stare staze jer u finalu nismo bili predugo. Na potezu su HRS i Balić, ovoga puta pogriješiti ne smiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram