Obavijesti

Sport

Komentari 16

Vujović: Ne mogu prepoznati momčad, jako je čudan odnos

Vujović: Ne mogu prepoznati momčad, jako je čudan odnos
1

Situacija više nije kakva je bila. Zašto je to tako, stvarno ne znam. Ali pokazali smo protiv Szegeda da možemo i da ide, ne znam zašto nismo sad nastavili, rekao je Zlatko Horvat

VIDEO

Treći poraz, najuvjerljiviji, najgora utakmica. Imao sam osjećaj da možemo odigrati bolje, čak i pobijediti. Start utakmice nije nagovješćivao ovakav finiš, čini mi se da smo igrali dosta korektno. Onda se u jednom trenutku momčad raspala, izgubili smo konce i napravili puno tehničkih pogrešaka, rekao je Veselin Vujović.

Trener Zagreba mogao je samo okretati glavom i slijegati ramenima u novoj lošoj predstavi zagrebaša u Ligi prvaka. Nakon poraza na gostovanju u Celju (30-28) i kod kuće protiv Pick Szegeda (26-24), hrvatski prvak izgubio je i u Švedskoj od Kristianstada 29-22.

- Moram reći da je sudačka dvojka imala neke odluke koje su dale vjetar u leđa Šveđanima. Nije to odlučujuće. Da smo mi i igrali bolje, ne bismo dobili ovakvim pristupom. Naprosto ne mogu prepoznati moju momčad i moje igrače. Jako je čudan odnos i sve što se događa, ne vjerujem da ćemo daleko dogurati ovakvim odnosom. Morat ćemo učiniti sve kako bismo promijenili neke stvari i krenuli nabolje iako to baš i neće biti lako - dodao je Vujović.

Zlatko Horvat bio je najbolji strijelac PPD-a uz Stipu Mandalinića s četiri gola, ali to mu nije mogla biti nikakva satisfakcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Puno je i previše. Ako je već trebao biti poraz, nije smio biti takav. Očito smo previše olako shvatili neke stvari, moramo se probuditi mislimo li proći u osminu finala. Što se danas dogodilo? Stvarno ne znam. Kako je rekao trener, nismo toliko loše krenuli, sve je bilo OK, ali u nekim ključnim trenucima nedostajalo je koncentracije kod više nas - rekao je Zlajo.

- Nikako u prvom poluvremenu nismo mogli prevagnuti makar smo stvarno imali dobre šanse i dobro igrali obranu. U drugom poluvremenu nijedan segment igre nismo igrali dobro, još je dobro na kraju Skok obranio i donekle nas uspio držati u igri. Morat ćemo puno više trenirati i spremati se, biti fokusiraniji na ono što nam slijedi - dodao je.

Veselin Vujović propustio je dobar dio priprema momčadi za novu sezonu jer je vodio slovensku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Riju, a po povratku u Zagreb stekao je dojam da to više nije ista momčad od prošle sezone. Nešto se promijenilo...

- To je istina, situacija više nije kakva je bila. Zašto je to tako, stvarno ne znam. Ali pokazali smo protiv Szegeda da možemo i da ide, ne znam zašto nismo sad nastavili. Može se izgubiti i ovdje, ali ne na ovakav način. Svi se moraju dobro zapitati, puno jače prionuti radu i biti puno koncentriraniji na treninzima da bi se to preslikalo na utakmice.

Sljedeći tjedan donosi nova dva teška ispita za "plinare". U utorak u SEHA ligi dočekuju skopski Metalurg, a u subotu u Areni Meškov Brest u Ligi prvaka.

- Očekujem našu bolju igru, puno bolju igru. Mislimo li dobiti i Metalurg i Brest, moramo puno bolje igrati. Vjerujem da ćemo i uspjeti u tome, dat ćemo sve od sebe, moramo dati sve od sebe. Sigurno je sad teško, stvarno smo u lošem stanju i nekakvom negativizmu, moramo to nekako preokrenuti - zaključio je Zlatko Horvat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu