Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vujović: Nisu igrači krivi, a mi smo sretni što imamo Gopca...

Vujović: Nisu igrači krivi, a mi smo sretni što imamo Gopca...
1

Nije bilo ni povišenih tonova ni drastičnih mjera. Imamo veliku sreću što imamo Zorana Gopca koji je rijetko realan i objektivan čovjek. Rekao je da ćemo doći na svoje, kaže trener PPD Zagreba Veselin Vujović

VIDEO

Bio sam toliko razočaran da sam u ljutnji bio spreman riješiti se nekih igrača, ali shvatio sam da oni nisu ništa više krivi od ostalih. Evo, Šebetić nije igrao četiri mjeseca, ali treba ga istrpjeti, a ne da mu legnem na kičmu. Treba čekati i ostale jer, osim golmana, igrači generalno nisu u formi, rekao je Veselin Vujović.

Trener PPD Zagreba u nedjelju je, dan nakon trećeg poraza iz tri kola Lige prvaka, bio na sastanku s vodstvom kluba. Iako su neki možda očekivali ozbiljne posljedice, ništa od toga.

- Nije bilo ni povišenih tonova ni drastičnih mjera. Imamo veliku sreću što imamo Zorana Gopca koji je rijetko realan i objektivan čovjek. Rekao je da ćemo doći na svoje, da smo najopasniji u četvrtfinalu, samo trebamo doći do njega - kaže Vuja.

Potegnuto je pitanje njegove motivacije nakon ljeta na Olimpijskim igrama s reprezentacijom Slovenije. Iako se složio s pitanjem, tvrdi da će sigurno doći do točke kad će sve moći normalno funkcionirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moji motivi i ambicije su i veći od klupskih, znam što treba raditi. Na dobrom smo kursu jer znamo gdje je svjetlo na kraju tunela, nismo kao guske u magli. Bili smo blizu u Celju i protiv Szegeda, koji se jako pojačao. Kristiansand je odigrao jako dobro, a imao je i pomoć sudaca. Ali lani smo u Ligi prvaka izgubili sedam utakmica, sad tri. Znači, možemo još četiri - našalio se trener.

No krajnje je vrijeme za prekid crnog niza, a prilika za to stiže u subotu, kad u Zagreb dolazi Meškov. No prije toga, već danas, slijedi okršaj u Seha ligi protiv Metalurga s Linom Červarom na klupi.

- Jako su čvrsti, a Červar je uvijek motiviran, ali dat ću šansu onima koji su dosad manje igrati, a ostale odmarati za subotu jer nam je utakmica s Meškovom izuzetno važna - rekao je Vujović.

Danas bi tako mogao zaigrati i Igor Vujić, koji je bio bez kluba i sam tražio da trenira s ''plinarima''. Pravo nastupa u Ligi prvaka imat će od 6. kola, a u Seha ligi odmah.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj