Obavijesti

Sport

Komentari 6

Vujović: Prosuli smo i previše toga, red je da nešto skupimo

Vujović: Prosuli smo i previše toga, red je da nešto skupimo
1

Bjeloruska momčad u Zagreb (subota, 20 sati) dolazi nakon velike pobjede protiv Löwena, a hrvatski prvak u tri dosadašnja kola Lige prvaka nema još niti boda

VIDEO

Svi u klubu smo apsolutno svjesni koliko nam jak protivnik dolazi u goste. Meškov je fizički iznimno moćna ekipa, ako se ne varam oni su i najgabaritnija momčad Lige prvaka s divom Dainisom Kristopansom kao najvećim igračem uopće. On će nam konkretno predstavljati veliku poteškoću jer da nesreća bude veća čovjek osim što je ogroman još i zna igrati rukomet, najavio je Veselin Vujović dolazak Meškova u Arenu.

Bjeloruska momčad kod Zagreba gostuje u subotu (20 sati) u sklopu četvrtog kola Lige prvaka, a pred hrvatskog prvaka dolaze nakon sjajne domaće pobjede protiv Löwena 30-28.

- Oni su pobjedom nad njemačkim prvakom definitivno skinuli jedan veliki skalp koji im je možda prijašnjih godina nedostajao i sada u Zagreb dolaze prepuni optimizma i s velikim očekivanjima. Mi se, s druge strane, nastojmo vratiti na pravi kolosijek. Prepuni smo motiva da odigramo dobro i ja se iskreno nadam da će nas doći podržati veći broj gledatelja nego li je to bio slučaj protiv Pick Szegeda.

Meškov je imao jako težak raspored na otvaranju Lige prvaka. U prva tri kola igrali su s tri prva favorita za vrh tablice. Prije pobjede protiv njemačkog prvaka izgubili su od Kielcea (29-24) te Vardara 31-27. Utakmica protiv Zagreba izravan je dvoboj za plasman u drugi krug.

- Bez obzira na neospornu kvalitetu Meškova, bez obzira na to što su pojačani ove godine i što nam dolaze u trenutku dobre forme, ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da i mi uknjižimo prve ovosezonske bodove. S obzirom da smo Szegedu dali bodove koje nismo smjeli rekao bih da smo za jednu sezonu prosuli i previše tako da je sad red da nešto i skupimo - zaključio je Veselin Vujović.

U posljednjoj utakmici u Seha ligi Ivan Stevanović je odmarao i bit će spreman za Meškov.

- Brest se pojačao na pozicijama gdje su možda bili malo tanji prijašnjih godina i sada se s punim pravom mogu nazvati jednom pravom, ozbiljnom europskom ekipom. Mi smo i lani imali velikih problema s njima premda smo uspijevali izlaziti s pobjedama, ali sada nas sigurno očekuje najveći izazov. Većinu te ekipe dobro poznajemo, a svakako će trebati pripaziti na pojačanja kao što je odličan šuter Jamali, sjajno desno krilo Prodanović i Rade Mijatović koji je jedan ozbiljan golman. Kvalitetniji su nego lani, ali kao što je trener rekao naš motiv je jako velik i moramo dati sve od sebe da upišemo dva boda i da se vratimo na jedan pravi put da nam kasnije bude lakše - kaže Ivan Stevanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima