Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vujović: U Arenu stižu hrvatski rukometni "neprijatelji" broj 1

Vujović: U Arenu stižu hrvatski rukometni "neprijatelji" broj 1
1

Zagreb u posljednjem ovogodišnjem kolu Lige prvaka igra protiv PSG-a u Areni, a trener 'plinara' pozvao je navijače da u paklenoj atmosferi dočekaju francuski klub

VIDEO

Domaće utakmice rukometaša Zagreba najgledanije su u Ligi prvaka. Arena je iz kola u kolo lijepo popunjena, a momčad Veselina Vujovića još ne zna za poraz u Europi pred svojom publikom. No ono što smeta trenera Zagreba je mlaka atmosfera u prekrasnoj Areni. Vujović svako malo napomene kako bi i njegova mlada i borbena momčad bila puno goropadnija kada bi se i navijači na tribinama probudili. 

Danas u Areni od 18.30 sati gostuje najbogatija rukometna momčad na svijetu PSG, a Vujović je navijače pokušao mobilizirati podsjećanjem na rivalstvo hrvatskih i francuskih rukometaša.

- U Arenu nam dolazi po imenima najatraktivnija momčad svijeta. Za navijače je to veliki magnet s obzirom da u PSG-u igraju francuski reprezentativci Thierry Omeyer, Danielle Narcisse i Luc Abalo... Ne treba posebno objašnjavati da su oni hrvatski rukometni 'neprijatelji' broj jedan - najavio je dolazak Francuza Vujović.

No mamac za zagrebačke navijače morali bi biti i hrvatski reprezentativci i bivši, a možda i budući, igrači Zagreba Igor Vori, Marko Kopljar i Jakov Gojun.

- Svi oni su veliki magnet za publiku i još veći izazov za nas. Vjerujem da će dvorana biti puna i nadam se da igrači i ja imamo znanja i kvalitete za dobar rezultat protiv odličnog Pariza.

Da, Pariz po imenima izgleda strašno, no momčad je to koja se može pobijediti kod kuće. Ako je hrvatski prvak mogao dobiti Kiel zašto ne bi i PSG kojeg su Nijemci pobijedili dva puta. Uostalom, Zagreb se odlično držao i u Parizu. U postavi će po prvi put ove sezone u Ligi prvaka biti Stipe Mandalinić, no Vujović ne može računati na teško ozlijeđenog Pavlovića i tek nedavno pristiglog Duška Čelicu.

- Velike glavobolje nam zadaje i ozljeda Josipa Valčića. Dobio je jak udarac u mišić desne noge i nije sto posto spreman za PSG. Njegov izostanak bio bi za nas nenadoknadiv hendikep - kaže Vujović, a Ilija Brozović za kraj je dodao:

- Napunite Arenu, mogu vam obećati da ćemo svi dati sve od sebe da Arena i nakon PSG-a ostane neosvojiva tvrđava. Samo ako ćemo 'ginuti' jedan za drugoga možemo dobiti Pariz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka