Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vukojević će postati izbornik mladih, u igri bio i Igor Bišćan?

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Davor Šuker htio je Gračana smijeniti nakon lošeg rezultata na Euru, htio je da na njegovo mjesto dođe Goran Tomić. Izvršni odbor nije se složio s njim, Tomić nije došao, ostao je Gračan, ali samo do prve utakmice kvalifikacija

Ognjen Vukojević aktualni je izbornik U-20 reprezentacije i navodno je prvi izbor za nasljednika Nenada Gračana na klupi U-21 reprezentacije.

Gračan je dao ostavku nakon što je Hrvatska u Šibeniku izgubila od Škotske 2-1 na početku kvalifikacija za Euro 2021.

DOSSIER GRAČAN Rezultatski podbacio, posvađao HNS, a dao 10 igrača za Rusiju

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, htio je Gračana smijeniti nakon lošeg rezultata na Europskom prvenstvu, htio je da na njegovo mjesto dođe Goran Tomić, trener Lokomotive.

Izvršni odbor nije se složio s njim, Tomić nije došao, ostao je Gračan, ali samo do prve utakmice kvalifikacija. Sad Tomić očito više nije u kombinacijama, a Ognjen Vukojević kotira najbolje.

Kandidat je i Goran Sablić i to za U-21 te za U-20 reprezentaciju, a u toj bi kombinaciji Vukojević bi bio izbornih godinu dana starijih igrača, a Sablić bi ga zamijenio u U-20 momčadi.Navodno je među kandidatima za novog izbornika mladih bio i Igor Bišćan, ali on sigurno ostaje na klupi Rijeke. Majer, Ivanušec, Kulenović, Nejašmić, Moro, Sosa, Šemper. Imamo dobru generaciju koja sad čeka novog trenera.

Komentari (63)
  • I... Vukojević je rješenje za klupu U-21? Vukojević? Od svih mogućih, Vukojević je taj? Je li to neka interna šala ili što?

    11. 9. 2019,   18:20
  • Tko je taj pokemon?

    11. 9. 2019,   18:35
  • Da je nest mogo napravit napravio bi od sebe a ne sa 25 u mirovinu i sad on bude nekoga trenirao. Ni mladje pionire u NK Bjelovaru gdje smo igrali zajedno!

    11. 9. 2019,   18:48