Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vukojević: Dinamo može proći jer Šahtar ima mana

None Foto: Igor Kralj

Ognjen Vukojević s kijevskim Dinamom 15. lipnja igrao je Superkup protiv Šahtara. Nada se prolazu Dinama i otkriva kako Šahtar ima mana

Evo, upravo idem ručati. Čuo sam koga je Dinamo dobio. Ma, svim srcem sam uz njih. Nema predaje, rekao je bivši dinamovac. Protiv Šahtara je igrao ukrajinski Superkup. Vodili su 1-0, primili gol i na penale izgubili.
- Šahtar je odlična momčad, puna internacionalaca, imaju iskustvo igranja u Ligi prvaka, jako težak protivnik. Izdvojio bih Brandaa, Fernandinha, Jadsona. A tek Darijo Srna. On im je kapetan i najbolji igrač. Samo da Dinamo zabije gol u Donjecku, bit će korak bliže prolazu - nastavio je Ogi.
Njegovi suigrači već su sjedali za stol. Trener je zvao i njega.
- Navijat ću za Dinamo iz svega glasa, uz dobru igru mogu u Ligu prvaka. Ima Šahtar mana, itekako. Neka ih 'plavi' iskoriste i nitko sretniji od njih. I mene s njima - završio je Vukojević.

Komentari (2)
  • ma nemre dinamo proći. šahtarov je vlasnik prošle sezone u njih uložio preko 70 mil eura i tamo su svi klasni igrači, a i prave novi stadion. jednostavno rečeno-IMAJU PARA KO BLATA

    1. 8. 2008,   14:26
  • kad tome pridodaš da dinamo nema mana..prolazi sigurno..

    1. 8. 2008,   14:47