Obavijesti

Sport

Komentari 30

Wanda je napala Ivana: Ovakvo ponašanje Perišića je sramotno

Wanda je napala Ivana: Ovakvo ponašanje Perišića je sramotno
3

U nogometnom svijetu postoji puno nepravde. Kao jedanaesterac za Fiorentinu u 101. minuti, pa tako i ponašanje Perišića nakon Politanove proslave pogotka, rekla je iznervirana Wanda Nara...

VIDEO

Wanda Nara opet nema mira. Supruga Maura Icardija napala je Ivana Perišića zbog jedne njegove reakcije na utakmici Fiorentine i Intera (3-3). Drugi gol za Inter zabio je sjajni fantazista Matteo Politano, pa odlučio proslaviti kao što to inače čini bivši kapetan Mauro Icardi.

Perišić je Politana udario po ruci na što je strijelac reagirao odguravanjem našeg reprezentativca i na trenutak je izgledalo da će se dogoditi svađa, ali vrlo brzo su se smirili i pomirili. No s tim se nije pomirila i dežurna Wanda Nara koja samo čeka neku situaciju da može uskočiti i obraniti svog dragog. Ona je u emisiji poslije utakmice napala Ivana Perišića, a usput se i posvađala s Antonijom Cassanom.

- Ovakvo ponašanje Perišića je sramota i nepravda prema Icardiju. Politano mu je očigledno htio pružiti podršku, a onda je Perišić došao i sve to pokvario. Icardi se tretira kao čudovište, a to je krajnje bezobrazno - rekla je ljuta Wanda u još jednom bocnula hrvatskog reprezentativca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U nogometnom svijetu postoji puno nepravde. Kao jedanaesterac za Fiorentinu u 101. minuti, pa tako i ponašanje Perišića nakon Politanove proslave pogotka. Gledali smo Perišićev jedanaesterac kod kuće s kauča, ali njegova reakcija nakon zabijanja gola nije nas uvjerila da je njegovo srce u Interu - rekla je. 

Bivši nogometaš Cassano rekao je da bi se Icardi trebao pomiriti s igračima iz svlačionice, na što je Wanda poludjela i rekla da se on nema što ikome ispričavati.

Perišić je tijekom zimskog prijelaznog roka htio otići iz Intera, a Wanda, koja odmah iskače iz paštete, rekla je na televiziji da Ivan ima osobne probleme, što je njega jako naljutilo. Tako je Perišić odlučio izravnati račune s obitelji Icardi te se u svlačionici izderao na Maura i pitao ga zašto njegova žena spominje njegovo ime u javnosti. Od tada je odnos njih dvojice na jako niskoj razini, a čini se da baš i nema elemenata za poboljšanje.

Podsjetimo, Icardi već mjesec dana ne igra za Inter, a razlog je navodno ozljeda koljena. Njegov klub ga je odmah podvrgnuo pregledima i ustanovili su da je Argentinac potpuno zdrav, no Mauro ne odustaje od svog nauma i želi otići na operaciju koljena. 

To vjerojatno znači da je bivši kapetan 9. veljače protiv Parme (1-0) odigrao posljednju utakmicu za Inter, a oduzimanje kapetanske trake samo to potvrđuje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'