Obavijesti

Sport

Komentari 40

Wembley opet pada: Cro Cop je bolji od Nelsona i pokazat će to

Wembley opet pada: Cro Cop je bolji od Nelsona i pokazat će to
6

On će tu borbu dočekati spreman. Pripreme za meč startaju početkom travnja. Mirko će biti spreman i fizički i psihički, nema sumnje da ga čeka zahtjevna borba, rekao je Mirkov boksački trener Stipe Drviš

VIDEO

Prije 11 godina hrvatska nogometna reprezentacija slavila je u hramu nogometa na Wembleyu. Hrvati su 2007. godine pokorili nogometni Wembley, vrijeme je da u svibnju ove godine pokore i dvoranski, da Mirko Cro Cop slavi u Wembley Areni.

Proslavljeni hrvatski borac u dvorani kapaciteta 12.500 gledatelja, koja će bez ikakve sumnje biti rasprodana, 25. svibnja u organizaciji Bellator borit će se protiv Roya Nelsona.

- Bit će to spektakl - kaže Stipe Drviš, Mirkov boksački trener i veliki prijatelj, i nastavlja:

- On će tu borbu dočekati spreman. Pripreme za meč startaju početkom travnja. Mirko će biti spreman i fizički i psihički, nema sumnje da ga čeka zahtjevna borba.

Bomba iz Bellatora! Cro Cop protiv Roya Nelsona u Londonu
Bomba iz Bellatora! Cro Cop protiv Roya Nelsona u Londonu

Bit će ovo druga borba Nelsona i Filipovića. Ovo je zapravo revanš borbe s eventa UFC 137 iz listopada 2011. godine. Nelson je tad slavio prekidom u trećoj rundi. Cro Cop je nakon te borbe napustio UFC, kratko se vratio za event 2015. godine. Nelson je u UFC-u bio do prošle godine, napustio ga je jer mu je Bellator ponudio puno bolje uvjete. Drviš sad očekuje drukčiji ishod nego 2011. godine.

- Mirku je usred te borbe pukao mišić. Bio je to ključni detalj, zbog toga je izgubio meč. Sad će to biti druga priča. Ništa u sportu nije sigurno, ali vjerujemo kako ćemo dobiti ovaj meč - kaže Stipe Drviš, koji očekuje jaku izmjenu udaraca.

- To je meč dva prava udarača. Nelson udara jako, a i može primiti strašno puno udaraca. Mirko je bez ikakve sumnje jedan od najboljih boraca, kvalitetniji je od Roya i to će pokazati - rekao je Drviš, koji Mirka kao trener i prijatelj prati na mečevima proteklih godina.

Naravno da će Stipe i Mirko biti skupa i u Londonu. Opet možemo očekivati njihova javljanja uživo na Facebooku, koja s postala legendarna.

- Naravno da ćemo opet imati live javljanja. To je postala tradicija. Bilo da smo u Japanu, Americi, Londonu ili Sjevernom polu, volimo se zezati. Tako će biti i sad u Londonu - obećao je Drviš.

Nema sumnje da će Mirkovi obožavatelji doći na svoje i kad je riječ o javljanjima uživo na “fejsu” iz kreveta. Uvijek su vrlo gledani, Stipini i Mirkovi obožavatelji vole i njihov humor. Jedva čekaju meč, ali i njihove objave na društvenim mrežama prije i poslije meča.

Za Bellator se bori i Fjodor Jemjeljanjenko, Mirkovi navijači htjeli bi vidjeti Mirkov revanš za poraz u Prideu 2005. godine. Ali...

- Sumnjam. S Bellatorom sam dogovorio samo ovu borbu jer neću nastupiti u Japanu, kako sam planirao. Neću tamo nastupiti, ali ću se s pobjednikom tog turnira boriti 31. prosinca - razjasnio je Mirko i za kraj dodao kako će se ipak prije Stare godine boriti u Japanu:

- Nastupit ću svakako. Nakon Nelsona nastupit ću 29. srpnja u Tokiju na Rizinu - rekao je Cro Cop.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica