Obavijesti

Sport

Komentari 1

Wenger čovjek pomirbe: Özil i Njemačka trebaju jedno drugo

Wenger čovjek pomirbe: Özil i Njemačka trebaju jedno drugo
1

Njemačka nogometna reprezentacija trenutačno prolazi kroz teško razdoblje, a kao čovjek pomirbe između Elfa i jednog od bitnijih igrača Mesuta Özila ubacio se bivši trener Arsenala Arsene Wenger

VIDEO

Nakon kraha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i ispadanja već u grupnoj fazi natjecanja, nogometna reprezentacija Njemačke prolazi kroz još jedno teško razdoblje. Bivši svjetski prvaci jako su blizu ispadanja u Ligu B Lige nacija, nakon poraza od Nizozemske te poraza i remija s Francuzima.

Ova Njemačka više uopće ne nalikuje reprezentaciji koja je donedavno dominirala svjetskom nogometnom scenom. Mundijal u Rusiji, Nijemci su, osim lošim igrama, obilježili i skandalom s reprezentativcima koji su do kasno u noć igrali igrice na laptopu, zbog čega im je morao biti isključen internet u hotelu, ali i skandalom u vezi Mesuta Özila.

'Elf' u velikoj krizi: Nizozemci Nijemcima utrpali tri komada
'Elf' u velikoj krizi: Nizozemci Nijemcima utrpali tri komada

Özil je definitivno jedan od najboljih igrača u trenutačnom kadru Njemačke, međutim zbog slike s turskim predsjednikom Erdoganom prije SP-a, zahladili su odnosi njega i Saveza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Svjetskom je odigrao dvije utakmice grupne faze, a nakon što Savez nije stao u njegovu obranu nego ga je čak i napao, povukao se iz reprezentacije. Izbornik Joachim Löw nedavno je posjetio Arsenalov kamp kako bi porazgovarao s njim, ali Özil nije bio raspoložen.

U cijelu situaciju upleo se sada i bivši trener Arsenala Arsene Wenger, koji je na klupi 'topnika' proveo čak 22 godine te pet godina trenirao Özila.

- Njemačka treba Özila. Nadam se da ga Low može uvjeriti da se vrati. On je sjajan nogometaš i nije bio najgori na SP-u u Rusiji. Nije mi bilo drago kada se odlučio oprostiti od reprezentacije - rekao je Wenger za Bild.

Povratak jednog od najvećih ikad: Od siječnja ću opet raditi!
Povratak jednog od najvećih ikad: Od siječnja ću opet raditi!

- Znate, kada igraču malo ne ide u klubu onda se teško može motivirati i u reprezentaciji. Nije to baš jednostavno, naprotiv. U svakom slučaju, vjerujem da to pomirenja može doći, jer Njemačka treba Özila, a Özil treba Njemačku - zaključio je. 

U dosadašnjem dijelu sezone, Mesut Özil je za Arsenal nastupio osam puta te zabio dva gola. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...