Obavijesti

Sport

Komentari 5

Werdumov show! Mlatarao je stolcem pa nasmijao prisutne

Werdumov show! Mlatarao je stolcem pa nasmijao prisutne
1

Predborbe u Londonu počinju već oko 19 sati dok će glavni program biti na rasporedu od 22 sata. Glavna borba večeri između Werduma i Volkova mogla bi biti nešto malo prije ponoći

VIDEO

Večeras se u Londonu u O2 Areni održava deseti jubilarni UFC u Engleskoj, 127. Fight Night po redu. Prije nego što američka organizacija ode u Liverpool, gdje je baš prije dva dana najavila odlazak i gdje će se u glavnoj borbi večeri po prvi put boriti velteraška superzvijezda u usponu Darren Till, odradit će dionicu u Londonu gdje će europska publika uživati u najvećem MMA spektaklu na svijetu.

Tako će 'headlineri' biti teškaši Fabricio Werdum i Aleksander Volkov dok će u doglavnoj borbi večeri nastupati domaći dečko Jimi Manuwa i Jan Blachowicz.

Upravo se veliki Brazilac pobrinuo za show na službenom vaganju na kojem je imao 113 kilograma dok je njegov ruski protivnik imao kilogram i pol manje. Werdum je, dolazeći na pozornicu, podigao stolac i zamahnuo prema 201 centimetar visokom Rusu, no onda ga je spustio i nasmijao cijelu dvoranu uključujući i legendarnog Brucea Buffera koji je stajao u pozadini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Werdum je na omjeru 3-1 nakon što je izgubio pojas od našeg Stipe Miočića. Dvije uzastopne pobjede ima protiv Marcina Tybure i Walta Harrisa, a ovaj jedan poraz nanio mu je Alistair Overeem većinskom sudačkom odlukom. Legendarni Brazilac, koji je dvije godine živio i u Zagrebu dok je trenirao Mirka Filipovića, nada se da će ovom pobjedom ponovno skočiti na mjesto "top contendera".

U doglavnoj borbi borit će se Jimi Manuwa i Jan Blachowicz u poluteškoj kategoriji. Ovaj okršaj raščistit će mnoge stvari pošto je upravo Manuwa Poljaku nanio prvi poraz u UFC-u prije tri godine. Inače, Blachowicz bi našoj borilačkoj publici trebao biti poznat po nastupu u zagrebačkoj Areni gdje je porazio našeg Igora Pokrajca.

U UFC-u ima polovičan uspjeh 4-4, ali je najpopularniji poljski borac i uspio je nanizati dvije pobjede pa bi ga eventualna pobjeda protiv opakog udarača Manuwe lansirala u sam vrh klimave kategorije do 93 kilograma. Englez je poznat kao iznimno opasan borac koji većinu svojih borbi završava nokautom. Bilo svojim, bilo tuđim.

Tako su od devet njegovih UFC borbi čak osam završavale prekidom. A imajući u vidu da je zadnju borbu ekspresno izgubio teškim nokautom od bivšeg pretendenta za naslov Volkana Oezdemira, Manuwi bi se u slučaju poraza moglo početi tresti tlo pod nogama. Veliki ulog bit će večeras u londonskoj O2 Areni.

Preliminary card počinje već oko 19 sati dok će glavni program biti na rasporedu od 22 sata. Glavna borba večeri mogla bi biti nešto malo prije ponoći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu