Obavijesti

Sport

Komentari 11

White: Cormier vs. Jones lako bismo mogli gledati treći put

White: Cormier vs. Jones lako bismo mogli gledati treći put
6

'Dok je Jones bio u oktogonu sa Gustafssonom ja sam pričao s Cormierom i mogu vam reći da je čovjek: totalno nabrijan. Meni djeluje kao borac spreman za još barem dva-tri meča prije mirovine'!

VIDEO

Jon Jones je u jednoj od najboljih borbi karijere uspio pobijediti Alexandera Gustafssona pa nakon 15 mjeseci suspenzije uzeo poluteškaški UFC pojas. Veliki povratak majstora koji ne pada pred protivnicima, ali pada na doping testovima...

Činjenica da je Jones opet na vrhu svim ljubiteljima slobodne borbe donosi jedno veliko pitanje: hoćemo li gledati završni čin trilogije Jones vs Cormier?!

REUTERS/PIXSELL

Čim je sinoć vratio pojas Jones je pred punim Inglewoodom pozvao Daniela Cormiera da po treći put uđu u oktogon, a sumnju u prihvaćanje izazova bude Cormierove opetovane izjave da ide u mirovinu kad napuni 40 godina.

To će se dogoditi u trećem mjesecu 2019. pa je prema samom Cormieru u njegovoj karijeri ostao još samo jedan obračun, u teškoj kategoriji - s Brockom Lesnarom.

Pokretanje videa...

01:00

White: Cormier je nabrijan na Jonesa

No najveći mogući insjader, šef UFC-a Dana White, ima drukčiji feeling:

- Dok je Jones bio u oktogonu sa Gustafssonom ja sam pričao s Cormierom i mogu vam reći da je čovjek: totalno nabrijan! Svi znamo za priče da je moguće da odradi još samo jednu borbu ili čak ni to, ali meni daleko više djeluje kao borac spreman za još barem dva-tri meča prije nego prestane s borbama - pričao je White.

- Znate da ja nemam kočnica po pitanju tih procjena. Ako mislim da je nekome vrijeme za mirovinu to ću jasno i glasno reći, ali sa Danielom Cormierom nije taj slučaj. On je faca, a jako dobro zna da postoje neki protivnici tj. neke borbe na kojima  može dograditi legendu koju je stvarao u UFC-u. Da ne govorimo koliko bi ljudi htjeli njega i Jonesa još jednom vidjeti u borbi. Uostalom, nije nikakva tajna da Cormier mrzi Jonesa i činjenicu da je ovaj dobio toliko pažnje - zaključio je Dana White.

Cormier protiv Jonesa, treći put? O da, nema UFC-fana koji to ne bi volio vidjeti. Naravno: Cormier protiv - "čistog" Jonesa!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba