Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gazda UFC-a: Conor u penziji? Ma kakvi! Čeka da ga usrećimo

None Foto: 4

Predsjednik UFC-a Dana White gostovao je u emisiji 'Game On! Vegas' u kojoj se dotaknuo i nedavnog umirovljenja 'Notoriousa' za koje kaže kako je samo 'privid' jer smatra da će se Conor vratiti u oktogon

Ne, on nije zapravo u mirovini. Tu jednostavno postoje neke stvari koje Conor želi i mislim da se želi naći licem u lice sa mnom. Odraditi ćemo to u idućih nekoliko tjedana i doći do rješenja. Gledajte, sumnjam da smo ikome pružili više respekta nego njemu. Osim toga, zaradio je gomilu novaca, rekao je predsjednik UFC-a Dana White

Conor se naprasno umirovio, ali izgleda kako je to samo njegov način rješavanja stvari. Tako bar misli predsjednik UFC-a koji se nada kako će pronaći rješenje da mu Irac ponovno donese neku zaradu. Conor McGregor želio je vlasnički udio u UFC-u, ali mu Dana White mu to nije dozvolio.

Foto: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/Instagram

- Zapeli smo tu gdje on traži dio vlasništva nad promocijom i to je to. Ali, pogledajte situaciju u košarci. Michael Jordan nikad nije imao vlasništvo nad dijelom lige i lista tako ide u nedogled. Conor je jako vrijedan za ovaj sport i za naš brand, UFC. Bit će teško, ali vjerujem da postoje drugi načini za usrećiti ga. UFC će postojati dugo vremena nakon Conora McGregora, Dane White i svi ostalih - rekao je predsjednik UFC-a, a prenosi Fightsite.

Ali već je nekoliko puta White zbog Conora radio 'čudne' stvari pa ne bi iznenadilo da mu ipak dopusti i vlasnički udio u najpoznatijoj organizaciji slobodne borbe. A onda, tko zna, Conor bi se i mogao naći u oktogonu.

Komentari (4)
  • Conora u zadnje vrijeme više interesira boca Whiskija nego sve drugo. Narolja se pa napadne pun autobus ljudi. Doduše, veća je faca od ovih "trezvenjaka" poput Khabiba kojeg je na presici ponudio čašom viskača a ovaj odbije ko zadnja curica umjesto da mu uzme cijelu flašu i z-eksa je da mu pokaže ko je gazda a ko sluga ponizni. Ali ne može taj popit niti čašicu jer bi ga izvlačili ispod stola. Na tom polju je Conor daaleko jači igrač.

    2. 4. 2019,   15:58
  • Usreći ga sa revanš mečom protiv Khabiba!..nebi li mu se posrećilo🤭

    3. 4. 2019,   11:06
  • Vlasnik sprdačine od organizacije...

    2. 4. 2019,   14:34