Obavijesti

Sport

Komentari 12

Dana White: Sudac je bio vrlo loš. Trenutak večeri? Put kući

Dana White: Sudac je bio vrlo loš. Trenutak večeri? Put kući
1

UFC 208 bio je jedan od najgorih priredbi u zadnje vrijeme. Publika je ostala zakinuta za niz obećavajućih i atraktivnih izvedbi, a nezadovoljan je bio i predsjednik Dana White

VIDEO

Bio je ovo jedan od naših lošijih evenata. Uvijek kada dođemo na mjesto (održavanja priredbe) očekujemo da ćemo imati bar nekoliko borbi zbog kojih ćemo skočiti iz sjedala. Večeras nismo imali ništa od toga, iskren je nakon UFC-a 208 bio predsjednik Dana White i dodao da mu je trenutak večer bio "let kući".

Borba između Dustina Poiriera i Jima Millera bila je svijetla točka večeri, kao i borba Jacare Souza - Tim Boetsch. Sve ostalo bilo je za zaborav.

- Pa, nisam baš to tako trebao reći jer je borba Poirier-Miller bila sjajna i zaslužila je biti 'Fight of the Night'. Ti dečki su dali sve od sebe i sve zasluge idu njima. Imali su sjajan nastup večeras - rekao je White pa nastavio o sucu o kojem priča cijeli MMA svijet, Toddu Andersonu:

- Mislim da suci iz New Yorka ne bi trebali suditi glavnu borbu večeri. Nemaju dovoljno iskustva. Ni on (Todd Anderson) nije trebao suditi večeras. Ali opet, nismo mi ti koji donose odluke nego Komisija. Bila je to njihova loša odluka.

Prokomentirao je i način na koji je De Randamie došla do naslova protiv Holm.

- Da je sudac oduzeo bod zbog udaranja nakon zvona imali bismo neriješenu borbu. Bio bi to jedini mogući način kako večer napraviti još us*anijom. Svi su me 'napadali' preko telefona da koji je vrag s tim sucem, što ne valja... Ne valja to što niti jedan sudac odavde (New Yorka) nema iskustva s velikim borbama. Niti jedan sudac u ovoj državi to još nema. Trebali su osigurati nekog iskusnog suca.

White je za kraj prokomentirao cijelu priredbu i rekao koju dodatnu riječ o glavnoj borbi.

- Nije to bila jedna od najboljih borbi koju sam gledao. Nadao sam se da će barem glavna borba donijeti nekakvo uzbuđenje i izbrisati ostatak večeri. To se nije dogodilo. Znate mene, prošlo je puno vremena otkad sam imao jedan ovakav loš event. Takve stvari se događaju - zaključio je predsjednik UFC-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica