Obavijesti

Sport

Komentari 11

Wilder: Želim meč s Joshuom; Breazeale: Prekinuto je ranije...

Wilder: Želim meč s Joshuom; Breazeale: Prekinuto je ranije...
1

Mislim da je sudac ranije prekinuo meč. Pa čuo sam ga kako odbrojava, '7,8'. No to je sve boks. Odlično je sudio cijelo vrijeme, a ja sam se uspio na kraju podignuti na noge, rekao je Breazeale nakon poraza...

VIDEO

Fantastičan nokaut nakon samo dvije minute i 14 sekundi donio je Deontayu Wilderu devetu obranu naslova svjetskog prvaka po WBC verziji u teškoj kategoriji. Prvak je bio neumoljiv još jednom, a sada se čekaju Anthony Joshua i Tyson Fury, čini se jedini u ovom trenutku koji mogu naštetiti Wilderu.

- Razumijem Furyja. Kad tako posrneš, moraš se sabrati. Sad se stabilizirao i odradit ćemo taj revanš. Pregovara se i o onoj s Joshuom, ni jedna vrata nisu zatvorena. Znam da sve zanima kada ću se boriti protiv njega,  Samo je previše ljudi i mišljenja uključeno. Red je da naši timovi sjednu i sve dogovore, na radost navijača - rekao je Wilder nakon pobjede.

Meč protiv Joshue za naslove po svim verzijama trebao je biti već nekoliko puta, ali svaki put bi zapelo u završnici pregovora. Novci,, mjesto borbe i neke sitnice bile su prepreka koja se nije mogla prijeći, no i Wilder je izrazio želju za tom borbom.

Ako i do toga ne dođe, u redu čeka i Tyson Fury u novoj prilici u borbi za naslov. Njih dvojica borila su se početkom prosinca 2018. godine, a meč je završio neriješeno. Iako su mnogi smatrali da je Fury zakinut i da je on zaslužio pobjedu, no bilo je jasno da pobjednika nema i da se očekuje revanš. no također je zapelo u pregovorima.

Boxing: Wilder vs Breazeale

Prema Wilderovim riječima, pregovori su u poodmakloj fazi i uskoro bi mogli očekivati novi spektakl. Jer ako ćemo realno, ako je itko zaslužio meč protiv Joshue, onda je to Wilder. Devet puta je obranio naslov, pokazao da posjeduje nevjerojatnu snagu u toj zlatnoj desnici i bilo bi lijepo da dođe do dogovora i da gledamo pravi spektakl...

Dok su sve priče usmjerene prema borbi za naslov, Dominic Breazeale smatra kako je meč ranije prekinut i da se borba mogla nastaviti. Čovjek se očito probudio iz sna.

Boxing: Wilder vs Breazeale

- Mislim da je sudac ranije prekinuo meč. Pa čuo sam ga kako odbrojava, '7,8'. No to je sve boks. Odlično je sudio cijelo vrijeme, a ja sam se uspio na kraju podignuti na noge. Udario me desnim aperkatom i iznenadio me. Htio sam odraditi što više rundi i onda ga napasti, ali nisam uspio. Vratit ću se ja i opet ću se boriti za svjetski naslov - rekao je Dominic Breazeale nakon poraza.

Boxing: Wilder vs Breazeale

Kako se moglo vidjeti, Breazeale se podignuo na noge, a kad je sudac prekinuo meč, krenuo je opet pasti i pao na konopce oko ringa. Bilo je jasno da je ošamućen i da ne može nastaviti jer ga je Wilder poslao u zemlju snova iz koje se tek kasnije probudio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome