Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Za hrabrost': Večer prije borbe s Wilderom Fury popio 4 piva

'Za hrabrost': Večer prije borbe s Wilderom Fury popio 4 piva
1

Prije godinu dana u Los Angelesu u meču između Furyja i Wildera nije bilo pobjednika. Pripremao Tyson za taj meč, u dugim pripremama skinuo 60 kilograma, ali svoje najdraže piće nije izbjegavao

VIDEO

'Kralj' Tyson vraća se u ring protiv neporaženog Otta Wallina (28) u Las Vegasu, u subotu 14. kolovoza. Pobijedi li kojim slučajem Wallin, bit će to 21 pobjeda zaredom u karijeri Šveđanina. No, neporažen je i Tyson Fury (31) koji ima 28 pobjeda i jedan izjednačen meč i to onaj protiv Deontaya Wildera (33).

Pokretanje videa...

00:31
Tyson Fury v Otto Wallin - Press Conference - MGM Grand

Bio je to spektakl u Las Vegasu, a nakon 12 rundi suci se nisu mogli odlučiti tko je bio bolji. Dugo se za to spremao Fury koji je u procesu treninga izgubio više od 60 kilograma, ali nije mogao bez svog najdražeg pića. Nakon treninga pio je pivo, a večer prije borbe iznenadio je trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pijem pivo u trening kampu. Popio sam četiri pinte (1 pinta - 0,57 litara) večer prije meča s Wilderom i nisu mi naškodile. Trener je te večeri došao do mene i izraz na njegovom licu govorio je 'Koji k*rac je ovo?!', a ja sam samo odgovorio da su bezalkoholne. Dva dana kasnije saznao je da ipak nisu bile bezalkoholne - objasnio je Tyson Fury.

Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC World Heavyweight Title

Pokazao je da se i na takav specifičan način može dobro pripremiti za meč, a pive mu nisu naškodile u skidanju kilograma.

- Imam 31 godinu i profesionalac sam 11 godina. Oženjen sam i i mam petero djece i ako želim popiti je**no pivo, popit ću pivo! Ako vaše tijelo žudi za nečim - dajte mu to. Da si nešto oduzmete samo zato jer taj tjedan imate borbu, ma ne. Pa borci su prije znali popiti bocu viskija prije ulaska u ring i nije im škodilo. Nekad su i u kutu znali popiti čašicu - rekao je Fury i zaključio:

- Stvar je, ako se možete botriti, onda ne bi trebala postojati ograničenja u tome što ćete raditi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet