Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za Medveščak u Villachu navijali i Bad Blue Bearsi

None Foto: Marko Prpic / VL

Hokejaši Medveščaka izgubili su u četvrtom kolu EBEL lige na gostovanju kod vodećeg Villacha. Pred 4000 navijača Austrijanci su slavili 5-1

Nas 25 je došlo busom, eto, ovo je prvo gostovanje nakon 20 godina. Već u petak u Klagenfurtu bi nas trebalo biti duplo više, rekao je Zagrepčanin Marko, jedan od članova Bad Blue Bearsa, koji su potegnuli do Villacha kako bi bodrili Medveščak. Napravili su i veliki transparent dimenzija 6 puta 3 metra, no njihova glasna podrška među 4000 domaćih navijača nije pomogla "Medvjedima". Villach, koji je do ovog kola dijelio prvo mjesto s Medveščakom, slavio je čak 5-1. Bio je to prvi ovosezonski poraz "Medvjeda", no razloga za zabrinutost nema.
- Ma, dobro. Ovo je liga od 54 kola, ne možeš dobiti svaku tekmu u gostima. To je hokej. Tu se dobija i gubi svaki tjedan i to mora svima biti jasno. Bilo je i dobrih momenata, njih su malo gurali i suci, a i ruku na srce, sve im je ulazilo - rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović. Već u utorak u Ledenoj dvorani gostuje Graz.
- Bit ćemo mi opet pravi. Samo nek pobjeđujemo kod kuće i sve će biti dobro - završio je Gojanović.

EBEL liga, 4. kolo:
VSV Villach - Medveščak 5-1
Olimpija - Klagenfurt 5-3
Liwest Linz - Graz 3-1
Jasenice - Alba Volan 6-2
Vienna Capitals - Salzburg 5-4 (produžetak)

Redoslijed: 1. VSV Villach 8, 2. Liwest Linz 7, 3. Medveščak 6, 4. Graz 99ers 4...

Komentari (9)
  • Hehe,prva utakmica s jacim protivnikom i odmah se vidi di je mjesto medvescaku. Svaka njima cast,ali nisu toliko jaki koliko misle.

    20. 9. 2009,   21:42
  • macak599- uopće nisi u pravu. I Salzburg koji je prvak zna gubiti od puno slabije ekipe i s po nekoliko golova razlike, pa ti komentar baš i nije nešto. Vidjet ćemo gdje su za još nekoliko kola, ali sigurno su puno bolji nego što su to bili prošlih godina kada su igrali samo HR ligu i Panonsku ligu. Bitno je da što više djece zavoli ovaj sport jer smo mi Hrvati talentirani za sve neke \"loptačke\" sportove, a to se može samo na ovakav način. Da se djeca ugledaju u strance koji su puno bolji igrači, jer će nam onda i repka biti bolja.

    20. 9. 2009,   21:48
  • ja sam umjesto meca na drugom gledao film ma koga to zanima kad hocemo hokej

    20. 9. 2009,   21:15