Obavijesti

Sport

Komentari 0

Za pobjednicu Wimbledona borit će se Venus i Serena

Za pobjednicu Wimbledona borit će se Venus i Serena
1

Serena Williams pridružila se sestri Venus u finalu Wimbledona. U polufinalu je pobijedila odličnu Kineskinju Jie Zhang 6-2, 7-6(5)

VIDEO

Prvi je set protiv trenutačno 133. tenisačice svijeta Serena lako dobila (6-2) za 28 minuta. Kineskinji nije pomogla niti kiša, koja je prekinula meč pri rezultatu 5-2 za Amerikanku. U drugom je setu, međutim, dominirala Zheng. Povela je 4-2, a kiša je drugi put prekinula meč, pri rezultatu 5-5 i 40-30 za Kineskinju na njezinu servisu. Odmah poslije nastavka meča, nakon što je povela 6-5, Kineskinja je propustila set loptu pri rezultatu 40-30. Tie-break Serena je otvorila mini-breakom i s dva svoja servisa povela 3-0. Zheng se opet nije dala, te kod 5-4 vratila mini-break izjednačivši na 5-5. Serena je potom odservirala as, a Zheng na svom servisu napravila dvostruku pogrešku. Drugi je set, u kojem je Kineskinja propustila veliku priliku za produžetak meča, trajao 57 minuta. Sestre Williams tako će se četvrti put u karijeri sastati u londonskom Grand Slam turniru. Serena je slavila u dva finala, 2002. i 2003. godine, a Venus u polufinalu 2000. Starija je sestra, međutim, četverostruka wimbledonska pobjednica. Slavila je 2000., 2001. 2005. i 2007. godine. U međusobnim dvobojima Serena vodi 9-7, a posljednji su meč odigrale ove godine u Bangaloreu. Serena je slavila u tie-breaku trećeg seta.

Wimbledon, tenisačice, polufinale:
S. Williams (6) – Zheng 6-2, 7-6(5)
V. Williams (7) – Dementijeva (5) 6-1, 7-6(3)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu