Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za Uefu nema nikakve dileme: Dinamova akcija obišla svijet...

None Foto:

AKCIJA ZA PET Petković petom za Olma, Španjolac pušta kroz noge, Oršić zabija pod prečku. Uefa je Dinamovu akciju za prvi gol protiv Viktorije Plzen proglasila potezom dana u Europskoj ligi

Ni Özil i Aubameyang, ni Mertens i Insigne, ni Parejo, Guedes, Willian, ili Giroud... Već Bruno Petković, Dani Olmo i Mislav Oršić. 

Njihovu akciju vidio je cijeli svijet nakon što je Uefa prvi Dinamov gol objavila na službenoj stranici i proglasila ga potezom dana. 

Dinamo je nakon te akcije poveo protiv Viktorije Plzen 1-0 na Maksimiru. Plavi su do kraja zabili još dva gola i prošli u osminu finala Europske lige. Ali taj gol još će se dugo prepričavati. Akcija kao iz nogometnih udžbenika. 

KAKVA GOLČINA Pa ovo je akcija iz udžbenika! Lažnjak, peta, kroz noge i gol

Petković je povukao kontru, prvo je lažnjakom prevario braniča pa petom dodao Olmu na šest metara. Mladi Španjolac lukavo je pustio loptu kroz noge, a Oršić je zakucao pod prečku za vodstvo Dinama. Nogometna fantazija!

Pogledajte video akcije koji je Uefa objavila na službenoj stranici na Twitteru.

Komentari (38)
  • U ovakvoj situaciji samo 2 igrača imaju dovoljno discipline propustiti loptu. Prvi je Olmo, a dtugi Princ Luka.

    22. 2. 2019,   12:04
  • Uefa ( kak i mnogi domaći dušebrižnici ) nemreju prežalit kaj je utakmica prešla bez i najmanjeg incidenta

    22. 2. 2019,   12:11
  • Olmo doktor, a ne znam zasto ne pozove Petkovica u repku, mislim mali igra vrhunski cuvanje lopte, realizacija i pregled igra... sada kada je SuperMario otisao bi nam ovakav dobro dosao

    22. 2. 2019,   12:38