Obavijesti

Sport

Komentari 58

Zabija kao Messi, pozira poput Ronalda: Salah prekinuo post

Zabija kao Messi, pozira poput Ronalda: Salah prekinuo post
9

VIDEO Liverpool je slavio kod Southamptona 3-1 i to nakon što je gubio 1-0. Keita je izjednačio, a Salah je zabio za vodstvo što mu je bio prvi gol nakon 56 dana. Pobjedu 'redsa' potvrdio je kapetan Henderson

VIDEO

Mohamed Salah opet zabija u engleskom prvenstvu i Liverpool je opet na vrhu Premiershipa...

Southampton-Liverpool 1-3!

<<< GOLOVE SA SJAJNE UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE >>>

Počelo je dosta turobno za Redse, Shane Long zabio je za Sothon nakon samo 9 minuta. Ali klub s Anfielda je gladan trofeja, engleski naslov je opsesija i Liverpool je sve okrenuo na St. Mary'su.

Najprije je Naby Keita u 36' izjednačio (najbolja Keitina partija u crvenom dresu), a trijumf je zapečaćen u zadnjih deset minuta:

80' - iz Southamptonovog slobodnjaka: Liverpoolova kontra. Salah u sprintu od 50 metara pa vrhunska egzekucija s ruba kaznenog prostora, u stilu Messija. Gol je proslavio u stilu Ronalda, skinuvši majicu i pokazavši mišiće.

86' - Firmino šalje s a v r š e n i ubačaj zdesna, a Henderson u punom trku zabija sa šest metara, 3-1 gotova priča, Redsi slave.

Salah u Premiershipu gol nije dao 56 dana. Ovo mu je pedeseti za Liverpool i to u samo 66 utakmica. Dejan Lovren igrao je od 88'. U akciji kod gola za 1-1 Salah je bio u zaleđu, ali milimetarskom (sudac Tierney inače nije bio nimalo uvjerljiv nego dosta nesiguran).

Pred kraj tekme dogodio se raritet: netko je, vjerovali ili ne, zapalio baklju na engleskom stadionu! Časna riječ, dobro smo vidjeli. Manchester City ima tekmu manje (s Man Unitedom), ali Redsi su dobili u Southamptonu, preskočili City i Liverpool je opet prvi!

Tablica

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz
KRAJ SURADNJE

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz

Šefinjo hvala na svemu, prijatelju. Volim te, napisao je Đoković u objavi o kraju šestogodišnje suradnje s Ivaniševićem. Zajedno su osvojili 12 Grand Slamova
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj