Obavijesti

Sport

Komentari 99

Modrićev topovski gol u slavlju Spursa, težak poraz Chelseaja

Modrićev topovski gol u slavlju Spursa, težak poraz Chelseaja
4

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić doveo je Spurse u vodstvo kod Boltona u 37. minuti. Našem veznjaku to je prvi gol nakon što je zabio krajem siječnja Wiganu

VIDEO

Posljednjih mjeseci Englezi nisu štedjeli Luku Modrića. Smatraju da je precjenjen te da uloženi novac nije isplatio dovoljnim brojem golova i asistencija.

No kad su se najmanje nadali hrvatski reprezentativac oduševio je eurogolom Boltonu u 37. kolu Premiershipa!

Veznjak Spursa začepio je usta kritičarima, koji tvrde da mu nedostaje pravi udarac, poslavši topčinu u 37. minuti s 25 metara iz voleja u suprotno rašlje golmana Boltona Bogdana.

Četvrtim prvenstvenim golom prekinuo je golgeterski post dug tri mjeseca kad je zadnji put zabio Wiganu u pobjedi na White Hart Laneu. Modrićev gol je prvi Tottenhamov gol u gostima nakon čak 66 dana, a započeo je i važnu akciju za treći gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tottenham je došao do visoke važne 4-1 pobjede u borbi za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Domaćini su izjednačili početkom nastavka preko Reo-Cockera, no od 60. do 62. minute Van Der Vaart i Adebayor povisili su na 3-1 i odlučili pobjednika. Adebayor je dodao još jedan za konačnih 4-1 čime su Spursi zadržali četvrto mjesto.

Muambin emotivni povratak na nogometni teren

Utakmica Boltona i Tottenhama počela je u emotivnoj atmosferi na Reebok stadionu. Fabrice Muamba vratio se na svoj stadion prvi put nakon kolabiranja od srčanog udara 17. ožujka na White Hart Laneu. Simbolično, nogometaš Boltona pozdravio je navijače upravo protiv momčadi Tottenhama protiv kojeg je njegova momčad igrala u FA Cupu kad je doživio stravičnu nesreću.

Cijeli stadion mu je zapljeskao i zaželio brz povratak na teren.

Chelsea će plasman u Ligu prvaka tražiti na Allianz Areni?

Nogometaši Chelseaja izgubili su važnuutakmicu u borbi za plasman u Ligu prvaka. 'Blues' se osramotio na Stamford Bridgeu izgubivši 2-0 od jednog od dva glavna konkurenta, Newcastlea. 'Svrake' je do velike pobjede vodio sjajni Papis Cisse, koji je zabio oba gola (drugi sjajni dalokometni šut lijevo iskosa) te time došao do 13. gola u 12 utakmica u Premiershipu. Newcastle je trenutno peti s istim brojem bodova kao četvrtoplasirani Tottenham, a Chelsea, ako ne uspije u preostala dva kola izboriti četvrto mjesto, plasman u Ligi prvaka tražit će pobjedom u europskom finalu na Allianz Areni protiv Bayerna 19. svibnja.

37. kolo Premiershipa:

Chelsea - Newcastle 0-2 (Cisse 19, 90.+3)

Bolton - Tottenham 1-4 (Modrić 37, Van Der Vaart 60, Adebayor 62, 69)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida